سلام. وقتى بيمارى تكرار شونده دارى يعنى باورهاى غلطى در مورد بيماريها توى ذهنت هست…دنيا توى فايلهاى رايگان تمرينات خوبى داده همه رو انجام دادى؟؟روى افزايش احساس لياقتت براى داشتن يه زندگى راحت كار كردى؟
دیروز کلی درباره ی واکسن کرونا صحبت کردم با چند نفر یه دفعه حالم بد شد ریفلاکسم برگشت . تو ذهنم همش بیمار هست . خیلی هم تمرین سلامتی میکنم . فایلهای سلامتی دنیا رو خیلی گوش میدم
ممکنه بخاطر مشکل مالی هم باشه این بیماری ؟
نه ربطى به مسايل مالى نداره. احساس بد ،ترس ،نگرانى و استرس تو از كرونا ، بصورت رفلاكس نشون داده مى شه. اخبار و رسانه ها رو حذف كن و درمورد بيماري حرف نزن ، سرچ نكن و نخون. بابت سلامتى و ايمنى بالاى بدنت شكرگزار باش و به نعمتهاى زندگى ت توجه كن
عزیزم من هم همین مشکلو داشتم، چندتا کار کردم که الان خیلی خیلی بهترم. فقط اگر عصبی بشم دوسه روز برمیگرده ولی دوباره خوب میشه کارهایی که کردم: پیاده روی هرروز، مدیتیشن، شکرگزاری، حذف کامل اخبار از زندگیم، مغز بادام درختی خام و ۴۰ روز روغن مالی معدم با روغن سیاهدونه
سلام.تنها راهش اینه که اگه دردی میاد سراغت بهش توجه نکنی وفقط حالت رو خوب نگه داری وتوجهت رو از روش برداری اگه به شکل دراز مدت ینی زمان طولانی این روند حال واحساس خوب رو حفظ کنی وبه انجام تمرینها وتکرار فایلها مداوم ادامه بدی کمتر وکمتر میشه علائمت به طوریکه دیگه در کل هر دردی باشه از بین میره ودیگه برنمیگرده.فقط تادرد میاد سراغت بگو من در حال پیشرفتم وروز به روز بهتر میشم.
سلام . من نزديك به دوهفته ست كه با معده و گوارشم درگيرم . سابقه بيماري معده دارم كه با استرس و تنش بر ميگرده ولي اينبار طولاني شده ، ٢ هفته ست كه درگيرم با مصرف دارو كمي بهتر شدم اما حس يه توده توي گلو كه نميزاره چيزي بخورم خيلي اذيتم ميكنه و از بوي غذا متنفر شدم ، در حاليكه از گرسنگي دارم غش ميكنم ?? چه راهكاري انجام بدم عزيزان