• این موضوع 8 پاسخ، 2 کاربر را دارد و آخرین بار در 3 سال، 9 ماه پیش بدست ناشناس به‌روزرسانی شده است.
در حال نمایش 9 نوشته (از کل 9)
  • نویسنده
    ناشناس
    غیرفعال

سلام و عرض ادب.من یه دختر ۱۷ ساله هستم که توی مهمونی ها و فامیل متاسفانه هر مرد مجردی که باهام یه ذره خوب رفتار میکنه(مثلا چیزی بهم تعارف میکنه یا بهم دست میده یا اسمم رو با پسوند جون/جان صدا میکنه)،من سو برداشت میکنم و تو ذهنم نسبت به اون ادم علاقمند میشم و هورمونام فکر میکنم بالا پایین میشه.
    این حس رو از سن بلوغ دارم و به افراد مختلفی از فامیل علاقمند شدم :////
    تو رو خدا کمکم کنین،حس کثیف بودن دارم به خودم:)

ياسمين
    مدیر

انقدر خودتو سرزنش نكن و اعتمادبنفس و عزت نفست رو افزايش بده

ناشناس
    غیرفعال

چشم،خیلی ممنونم.روز و روزگارتون خوش

ناشناس
    غیرفعال

دوستان دلم خیلی گرفته?
    متاسفانه تو خیابون،تو مهمونی،تو فامیل،هر جا یه پسر خوش تیپ و خوش بر و رو میبینم ازش خوشم میاد و یک مدل خاص به پسره نگاه میکنم یا برعکس خجالت زده میشم و رو برمیگردونم که پسره کااااملا متوجه میشه و حتی برام پیش اومده که احساس کردم پسره از نگاهم بدش میاد و روش رو برگردونده و شخصیت من خرد شده.
    مثلا هفته ی پیش که با فامیلای پدرم جنگل بودیم از پسرخاله ی پدرم خوشم اومد:/
    امروز رفتیم دم محل کار برادرم که بهش کلید بدیم،برادرم نبود همکارش مادرمو شناخت اومد جلو و ازش خوشم اومد:/و همش نگاش میکردم یواشکی.از پسرخالم خوشم میاد،از بچه پسردایی بابام خوشم میاد،کلا حس میکنم ذاتم خرابه که از همه خوشم میاد.و با همشون هم رویابتفی میکنم که باهاشون ازدواج کردم و هی اسمشونو صدا میزنم و همو بغل میکنیم و پیش هم میخوابیم و….تو رو خدا راهنماییم کنین خدا خیرتون بده.حس میکنم خرابم

ناشناس
    غیرفعال

هر دفعه هم عاشق یه نفر میشم و دو هفته بعد اون فراموش میشه و یه نفر دیگه جایگزین میشه.اینم بگم ۱۹ سالمه

ياسمين
    مدیر

سلام طبيعيه همونطور كه بالاتر گفتى مربوط به سن و هورموناته

ناشناس
    غیرفعال

#۳۲۶۰۹ ممنونم یاسمین جون عزیز♥️اخه خیلی اذیتم میکنه و نمیدونم کی درست میشه:(و نمیدونم چیکار باید بکنم..چون واقعا دلم میگیره.هر دفعه از یکی خوشم میاد و میگم این دیگه هیچوقت فراموش نمیشه ولی دو هفته بعد یکی دیگه رو میبینم و اون جایگزین میشه.حتی تصور میکنم اون شخص اومده خواستگاریم:////

ياسمين
    مدیر

تا مى تونى روى عشق به خودت و احساس ارزشمندى ت كار كن

ناشناس
    غیرفعال

#۳۲۶۱۵ثاقعا ممنونم یاسی جان

در حال نمایش 9 نوشته (از کل 9)
  • شما برای پاسخ به این موضوع باید وارد شوید.