صفحه اصلی اول › انجمن ها › خرد جمعی › پول › گول خوردن
- این موضوع 5 پاسخ، 3 کاربر را دارد و آخرین بار در 4 سال، 11 ماه پیش بدست
Maryam66 بهروزرسانی شده است.
-
نویسندهنوشتهها
-
18/شهریور/1400 در 13:19 #41827
Maryam66
مشارکت کنندهسلام وقت بخیر
من چند ماه پیش معامله ای انجام دادم و اصلا نمیدونم یهو در شرایط عجله ای ملکخودم رو زیر قیمت فروختم و بعدش مجبور شدم ملکی که انقدر نمی ارزید و شاید گرونتر از ارزشش بود خریدم، من فایل ها رو گوش دادم اما نمیتونم خودمو ببخشم، همش حساب میکنم مثلا 200میلیونی که سر من کلاه رفت درامد دو سال کار کردنم هست و اگر دقت میکردم اگر عجله نمیکردم املاکی مفت ملکمو از چنگم در نمی اورد، و این شده عذاب روحم که از خودم عصبانیم18/شهریور/1400 در 13:25 #45491ياسمين
مدیرسلام. هر تضاد و مشكلى كه پيش مياد براى اينه كه درسى ازش بگيرى و رشد كنى. بعدش گشايش پيش مياد پس به اين چشم بهش نگاه كن و بيخودى خودتو آزار نده. چه بسا بخاطر باورهاى غلطت ممكن بود ضرر بزرگترى بكنى !! باور فراوانى ت رو تقويت كن. مطمئن باش با اين كار رقمهاى بزرگترى وارد زندگى ت مى شن. خودت رو لايق بيشتر از اينها بدون و روى اعتمادبنفست كار كن. اگر در مسير آگاهى و تغيير باشى همه چيز به نفع توست.
18/شهریور/1400 در 14:24 #45493Fatemeh6761
مشارکت کنندهسلام.این تضاد پیش اومده وتموم شده رفته وتو به قول خودت عجله کردی واشتباه خودت رو قبول داری اما آیا الان اینکه از خودت عصبانی باشی ومدام به این فکر کنی که املاکی خونه رو از چنگم درآورد مشکلی ازت حل میشه .
اول خودت رو آروم کن به این فکر کن که حتما خودت باور غلطی داشتی وبه فراوانی جهان باور نداشتی احساس لیاقت نکردی
پس هیچ اتفاقی بی دلیل پیش نمیاد واز طرفی هیچکس مقصر نیست جز خودت احساس ارزشمندی وحس لیاقتت آدمهای خوب رو سر راهت میذاره
اما الان دیگه سرزنش کردن خودت رو کنار بذار بگو ناز شصتم اشتباه کردم وگذشت اما درسش رو میگیرم که دوباره به هر دلیلی عجله نکنم واگه روی خودم کار کنم وبه فراوانی جهان باور داشته باشم میتونم خونه ی بزرگتر بخرم چون همه چیز جهان انرژیه تو حس وحال وانرژیت رو بالا ببر چند برابر پولی که از دست دادی بهت برمیگرده فقط به جای غرغر وسرزنش خودت سپاسگزار داشته هات باش وهمین خونه ای که الان داری رو با حس خوب قدر دان باش.18/شهریور/1400 در 19:40 #45499Maryam66
مشارکت کنندهفاطمه جان و یاسمن جان خیلی ممنونم از شما بابت راهنمایی، باید حتما رو این کار کنم، متاسفانه شاید اگه اشتباه همسرم بود راحتتر میبخشیدم تا خودم !
18/شهریور/1400 در 19:44 #45500ياسمين
مدیربزرگترين دليل نرسيدن ها ، احساس گناه و عذاب وجدان هست كه منجر به احساس بى ارزشى و لياقت نداشتن مى شه……..خودت رو قضاوت نكن و بجاى سرزنش ، نقاط قوت خودت رو درنظر بگير…اگر نسبت به خودت به احساس خوب نرسى ،نتايج خوب نمى گيرى….
21/شهریور/1400 در 10:34 #45516Maryam66
مشارکت کنندهممنون از شما حتما دارم روش کار میکنم
-
نویسندهنوشتهها
- شما برای پاسخ به این موضوع باید وارد شوید.