صفحه اصلی اول انجمن ها خرد جمعی رشد فردی گوشیم دزیده شد

• این موضوع 3 پاسخ، 3 کاربر را دارد و آخرین بار در 2 سال، 10 ماه پیش بدست sara71 به‌روزرسانی شده است.
در حال نمایش 4 نوشته (از کل 4)
  • نویسنده
    sara71
    مشارکت کننده

سی سال سن دارم و خیلی آرزوها تو سرمه بوده و هست از سنی که فهمیدم یادمه همش دنبال استقلال بودم دنبال پیشرفت بودم اما خب شرایط نمیذاشت خیلی از کارایی که میخوام رو انجام بدم تو لیست خواسته هام یه گوشی اپل بود که با تلاش خودم جمع کردم و خریدم و کلی باهاش کیف میکردم کلیییی که میگم اصلا برام یه دنیایی بود هر عکسی که باهاش میگرفتم یه عالم ذوق میکردم تا اینکه چند روز پیش گوشیمو دزدیدن انگار دنیا رو سرم خراب شد خیلی حالم بد شده خیلی انگار که همه تلاشم رفت رو هوا دسترنج مدتها تلاشم بود مدتها رویا پردازیم واقعا دود شد خیلی دلم گرفت کجای کارم ایراد داشت منکه اینهمه ذوق کردم با خریدنش اینهمه امید گرفتم که با تلاش خودم یکی از خواسته هام عملی شده چرا پس دود شد؟؟از خدا ناراحتم

ياسمين
    مدیر

سلام. يه نكتهء خيلى مهم توى اين مباحث هست و اون هم وابستگى ه. وابستگى مى تونه به هر چيزى باشه. به شخص ، به شىء ، به كار ، به موقعيت به هرچيز. و اين وابستگى از ترس از دست دادن مياد. كسى كه توى رابطه به همسر يا پارتنرش وابسته ست يعنى مى ترسه اون رو از دست بده يا همسرش تركش كنه.درواقع طبق قانون توجه وقتى تمركز روى ناخواسته باشه ، از اون جنس موضوع به زندگى وارد مى شه
    درمورد گوشى هم همينه. ته ذهنت يه نگرانى از گم شدن يا دزديده شده گوشى ت داشتى…. و اين اتفاق افتاد.

راهش اينه كه عميقا رهاش كنى…. وقتى بتونى اين كار رو انجام بدى ( كه قطعا كار سختيه ) اون موقع ست كه اتفاقاتى مى افته كه به احساس خوب مى رسى….

Fatemeh6761
    مشارکت کننده

سلام عزیزم.هر اتفاقی که میوفته بی دلیل نیست
    این تضاد اومده به تو درسی بده
    درسی که شاید به ظاهر تو رو ناراحت کر ده باشه اما حتما به رشد شخصیتت کمک میکنه
    همه ی از دست دادن ها از یه چیز نشات میگیره که تو خودت رو لایق داشتن اون گوشی نمیدونستی برای داشتنش به قول خودت به سختی خریدیش و بدون اینکه متوجه باشی نگران از دست دادنش بودی
    راهش این نیست که الان توی حس ناراحتی بمونی فقط کافیه اول مسئولیتش رو قبول کنی که خودت این اتفاق رو رقم زدی و دوم حست رو خوب کنی و به خودت بگی حتما قراره بهترشو بخرم و سوم روی حس لیاقت و ارزشمندیت کار کنی…
    خیلی سخته که بتونی حالت رو خوب نگه داری اما قطعا اگه رهاش کنی اتفاقای قشنگی رو دوباره میتونی رقم بزنی همونطور که یه بار تونستی دوباره میتونی با کار کردن روی ذهن و باورهات.

sara71
    مشارکت کننده

ممنونم از راهنماییتون ,,,,,?

در حال نمایش 4 نوشته (از کل 4)
  • شما برای پاسخ به این موضوع باید وارد شوید.