صفحه اصلی اول انجمن ها خرد جمعی رشد فردی گفت و گوی درونی

• این موضوع 5 پاسخ، 4 کاربر را دارد و آخرین بار در 4 سال، 9 ماه پیش بدست maran به‌روزرسانی شده است.
در حال نمایش 6 نوشته (از کل 6)
  • نویسنده
    maran
    مشارکت کننده

سلام وقتتون بخیر
    دوستان شما راهکاری برای گفت و گوی درونی دارید؟
    چطور کنترل میکنید این مسئله رو؟ممکنه من رو راهنمایی کنید ؟

ياسمين
    مدیر

گفتگوهاى درونى يا صداى ذهن ، افكار منفى ايى هستند كه از باورهاى اشتباهى كه توى ناخوداگاهمون هستن منشا مى گيرن….اون باورها رو بايد شناسايى و اصلاح كنيم.

faha1362
    مشارکت کننده

این گفت و گوها اگر منفین،اگر مدام از این میگن که تو خوب نیستی،هیچ کاری بلد نیستی انجام بدی و….این ها که خود شما نیستی.این همون پدر و مادر،مدرسه،معلم،جامعه و ….هستن که وقتی خیلی سنتون کم بوده و آگاهیی نداشتین این هارو مدام بهتون گفتن و شما چون کوچیک بودین و توانایی مقابله باهاشون رو نداشتید باورشون کردید و الان که دیگه اون ها هم نیستن ذهنتون بطرز معتاد گونه ای خودش بجای اون ها این کار رو انجام میده….حالا!شما که دیگه با قوانین اشنا شدین!میدونید که این ها درست نیست!پس در درجه اول باید سعی کنید باور های غلط رو پیدا کنید و درست کنید و تا اون موقع…یه لیستی درست کنید از ویژگی های مثبت شخصیتیتون(ویژگی هایی که واقعا دارید) مثلا:من مهربونم.من مسئولیت پذیرم و…این هارو مدام تکرار کنید با خودتون و هر وقت که ذهنتون دوباره شروع کرد به منفی بافی و تخریب شخصیت اون لیست رو نگاه کنید.بعد از مدتی ذهنتون میگه عه!این که این و این و این ویژگی های خوب رو داره….. و آروم آروم ساکت میشه.
    ولی حتما و حتما روی اعتماد بنفستون هم کار کنید و فراموش نشه که تغییر زمان بره

maran
    مشارکت کننده

ممنونم ???

Fatemeh6761
    مشارکت کننده

سلام.یه راه دیگه که به ساکت شدن ذهن کمک میکنه روزی ده دقیقه مدیتیشن هست.
    تا میتونی گوشت رو از فایل هاپرکن اینجوری هم باورهات عوض میشه هم دیگه ذهنت نمیتونه دیگه به افکار منفی توجه کنه

maran
    مشارکت کننده

یاسمین جان فاطمه جان و faha عزیز ممنونم که با حوصله جوابم رو دادید ❤??

در حال نمایش 6 نوشته (از کل 6)
  • شما برای پاسخ به این موضوع باید وارد شوید.