• این موضوع 4 پاسخ، 3 کاربر را دارد و آخرین بار در 4 سال، 9 ماه پیش بدست sani11 به‌روزرسانی شده است.
در حال نمایش 5 نوشته (از کل 5)
  • نویسنده
    sani11
    مشارکت کننده

سلام دوستان
    من یه چالش خیلی بزرگ زندگیم از بچگی اینه که خیلی گریه میکنم. برای مشکلات. اتفاقات. با دیدن فیلم و احساساتی شدن. از مرگ کسی صحبت بخوام بکنم گریه ام میگیره.
    بعد همش اطرافیان میگن که چقدر گریه میکنی یا اینکه میگن باز داری گریه میکنی؟ و اینا باعث درگیریم با خانواده ام شده.
    من خودم هم از اینکه همش اشکم سرازیر میشه سر هر چیزی و در هر مکانی و جلوی هر کسی رضایت ندارم. واقعا نمیدونم این گریه هامو و احساساتی بودنم رو چی کار کنم. میتونید راهنماییم کنید ؟ ممنونم

ياسمين
    مدیر

سلام. بعضيا كه ذهن احساسى قوى ترى دارن اين حالتو پيدا مى كنن. لازم نيست ناراحتش باشى. بپذيرش و توجهت رو از روش بردار. اينو بدون كه راحتتر مى تونى باورهاى غلطت رو عوض كنى. پس سعى كن زياد توى اون حس نمونى و خودت رو با فكر ديگه اى مشغول كنى..تمركزت رو بذار روى چيزايى كه دوست دارى…

Fatemeh6761
    مشارکت کننده

سلام. شایدبرمیگرده به گذشته ای که برای گرفتن توجه از دیگران این کار رو میکردی واتفاقا هم توجه میگرفتی.درنتیجه این رفتار درتو تقویت شده وبه شکل عادت دراومده که برای هرچیزی گریه کنی شاید الان اون توجه به شکل این دراومده که دیگران بهت میگن باز داری گریه میکنی
    فقط وفقط باید در کنار قبول کردنش اون تصویری که در گذشته برای خودت ساختی به شکل یک مجسمه بشکنی واز نو تصویر جدیدی از خودت بسازی چه جوری؟
    بنویس همه ی رفتارهایی که در گذشته با تو میشده وبهت چه چیزهایی میگفتن همه رو بنویس وتغییر بده .بگرد رفتارهایی رو در خودت پیدا کن که خیلی دوسشون داری بهشون پرو بال بده وتوجهت رو بیشتر بذار روی همونا.
    باید اعتمادبه نفست رو هم ببری بالاتر ۶ فایل اعتماد به نفس رو حتما گوش بده تمریناتش رو انجام بده.

Fatemeh6761
    مشارکت کننده

برای احساساتی بودنت راجع به مرگ دیگران اگه دوست داری کتاب سفر روح دکتر نیوتون رو هم بخون دیدت رو عوض میکنه ودیگه برای نبود کسی در این دنیا اذیت نمیشی

sani11
    مشارکت کننده

یاسمین جان و فاطمه جان ممنون از پاسخ هاتون

در حال نمایش 5 نوشته (از کل 5)
  • شما برای پاسخ به این موضوع باید وارد شوید.