در حال نمایش 5 نوشته (از کل 5)
  • نویسنده
    GhorbaniAylar
    مشارکت کننده

سلام به دنیا و دوستای قشنگم? من امسال کنکور دارم و دوست داشتم یکی از سه رشته تاپ تجربی رو بیارم. حتی ویژن برد هم درست کردم انرژی و انگیزمم خیلی خوب بود. اینقدر مطمئن بودم از خودم و راهی که دارم میرم که حتی به این فکر نمیکردم اگه پزشکی نشد چی؟ چه رشته ای برم؟ اما ، بعد از ی مدتی هی خانواده ام بهم میگفتن اگر نشد رشته رادیولوژی مثلا خیلی خوبه.. و رشته های پیراپزشکی مشابه … از اون روز ب بعد اعتماد خودم ب خودم کم شده و خیلی سعی کردم جلوشو بگیرم نشد. الان ب جایی رسیدم که دارم از بین رشته های پیراپزشکی انتخاب میکنم چیو بیارم و دوباره اون سه رشته تاپ برام غیر قابل دسترس شدن.. چیکار کنم؟؟ حتی ب جایی رسیدم که تا مرز کنار گذاشتن درسم پیش رفتم. اما همچنان دارم درس میخونم خداروشکر و ول نکردم و اما انگیزه ام مثل قبل نیست فقط میخونم که این دوماه هم بگذره. اما راهی هست که بتونم دوباره به اون نقطه اول برگردم تو این تایم باقی مونده؟ اون اعتماد بنفسمو بدست بیارم..
    اونطوری خیلی قشنگتر درس میخوندم?.

ياسمين
    مدیر

سلام. درسته همه چيز برمى گرده به اعتمادبنفست. به حرف بقيه كارى نداشته باش و خودت ، خودتو تشويق كن و پيش برو. فايلهاى اعتمادبنفس هم كمكت مى كنن

Fatemeh6761
    مشارکت کننده

سلام.هیچ چیز رو به خودت نگیر
    اطرافیان باور ونظر خودشونو میگن پس اهمیت نده
    تو باید این انگیزه رو خودت به خودت بدی .چه جوری؟
    مدام به خودت بگی تو توانمندی تو بهترین خودتی
    هیچکس نمیتونه مانع تو بشه چون تو در این مسیر تنها نیستی یه قدم با توئه بقیش با جهانه
    پس قطعا تو میتونی موفق بشی ادامه بده ونتیجه رو به خدا بسپار.
    فکر کن الان اون دوماه گذشته وتو قبول شدی چه حسی پیدا میکنی ؟ با همون حس خوب به درس خوندن ادامه بده وخدارو بابت قبولیت شکر کن

sougol
    مشارکت کننده

سلام آیلار جونم امیدوارم حالت همیشه خوب باشه.
    آیلار اینو بدون هر اتفاقی که تو این جهان میوفته, بی هیچ تردیدی, به نفعته؛ قرار نیست چون ممکنه دقیقا چیزی که میخای نشه, تو واسه اون چیز تلاش نکنی چون حتی اگه نشد, پس یقینا و صدرصد یه اتفاق بسیار بهتر و مفیدتری روبروته! و اینا همش بهانه هایین که ذهنت برات تولید میکنن تا تلاش نکنی! چطور؟ ذهن تنبله و درس خوندن با تنبلیش مغایرت داره؛ خصوصا وقتایی که تنش داری و تحت فشاری(مثل فشار کنکور و درس), ذهن ترجیح میده بجای تلاش بیشتر, استراحت بیشتر داشته باشه و خب چه اتفاقی میوفته؟ حساسیت ذهنت نسبت به افکار و حرفای منفی بیشتر میشه و مثلا بهت میگه اره دیگه آیلار تو این همه زحمت میکشی احتمال عدم نتیجه گرفتن هم هستاا یا اینکه حالا آیلار نشد میخای چیکار کنی؟ چی بخونی؟ و امثالهم. و در اخر, تنها توصیه من اینکه تو به نشد چی میشه به هیچ وجه و تا جایی که میتونی فک نکن, چطوری؟ هر وقت این افکار اومد به ذهنت به هر روشی که فک میکنی تاثیر بیشتری داره (مثل با صدای بلند به خودت گفتن, نوشتن و…) به خودت بگی که نه جونم من به نشدن فک نمیکنم چون مطمنم قطعا میشه و جهان هیچوقت تلاش هیچ کسیو بی جواب نذاشته و نمیذاره و اون چیزیم که من فک میکنم که شکسته, در واقع زمینه و اماده سازی واسه یه اتفاق بهتره و عملا چیزی بنام شکست تو قوانین کائنات وجود نداره. پس کار نشد نداره?
    من مطمئنم که بی شک موفق میشی پس توعم به خودت و توانایی هات ایمان بیار♥

bahar.ghysari
    مشارکت کننده

سلام مشکل منم همینه این چند روز اخر نگرانی و استرس من به قدری زیاد شده بود که از نظر روحی و روانی کاملا به هم ریخته بودم ولی خب من به چیزی جز پزشکی فکر نمیکنم رسالتم مشخصه سعی کردم خودم رو رها کنم و باور داشته باشم منو بهش میرسونه??

در حال نمایش 5 نوشته (از کل 5)
  • شما برای پاسخ به این موضوع باید وارد شوید.