در حال نمایش 3 نوشته (از کل 3)
  • نویسنده
    GhorbaniAylar
    مشارکت کننده

سلام رفقای جانم♥️
    و همینطور یاسمین عزیزم?
    یاسمین جان من عاشق رشته دندون هستم. و دارم میخونم که کنکور ۱۴۰۱ رتبه خوبی بیارم و بتونم توی شهر مورد علاقه ام بخونمش. و الان سوالم اینه
    هرموقع بهش فکر میکنم. ازنظر همه چیز حس خوبی میده بهم اما ی باور غلطی دارم. ی چیز ک ازارم میده اونم اینه که فکر میکنم این رشته مناسب ی دختر نیست چون اون زور بازوی لازم رو نداره. یا مثلا فکر ک میکنم ، خودم ترجیح میدم برم پیش ی دندون پزشک مرد
    و این ازارم میده ک چرا باید همچین باوری داشته باشم ؟
    چطور میتونم این رو درستش کنم؟؟ چطوری همه ی باور هامو درست کنم که در کنار تلاشی که میکنم همون سال اول دندون بیارم؟??

ياسمين
    مدیر

آيلارجان مهمترين نكته اينه كه به خواسته ت نچسبى و رهاش كنى. يعنى تلاشت رو بكنى و بسپرى ش به خدا…

و نكته بعدى اينكه براى عوض شدن باورت بايد مثال نقض پيدا كنى. يعنى بگردى و نمونه هايى از خانمهاى دندانپزشك كه حتا موفق تر و فعالتر از آقايون هستن رو پيدا كنى.. بعضى ها استاد دانشگاه هستن…يا جراحيهاى سنگين انجام مى دن و …..
    و كنار اينا بايد اعتماد بنفست رو افزايش بدى و به خودت و تواناييات ايمان داشته باشى…
    و نكته آخر اينكه من دندانپزشك هستم ?بهت تبريك مى گم هدف خوبى انتخاب كردى. موفق باشى

GhorbaniAylar
    مشارکت کننده

ممنونم ازت مهربون?♥️

در حال نمایش 3 نوشته (از کل 3)
  • شما برای پاسخ به این موضوع باید وارد شوید.