صفحه اصلی اول انجمن ها خرد جمعی رشد فردی کم شدن ادمهای غرغرو ؟

در حال نمایش 6 نوشته (از کل 6)
  • نویسنده
    samim_af
    مشارکت کننده

سلام امیدوارم حالتون خوب باشه???
    دور و بر من ادمای غرغرو زیادی هستن از مامانم گرفته تا خاله و .. تقریبا همه اطرافیانم مامانم اصرار داشت که بریم روستامون یه شب بمونیم خلاصه که من راضی شدمو رفتیم وقتی برگشتیم مهمان امد برامون حالا بماند که تو روستامون هم فامیل اومدن خونمون
    خلاصه دیشب من بعد اینک مهمونا رفتن خیلیییی یهووو عصبی شدم و با مامانم دعوا کردم …
    وقتایی که تنهام احساس بهتری دارم وقتایی با ادمای فامیل هستم بعدش اعصابم خورد میشه و خشم دارم یا حس بدی داررمای جی تیوی دنیارو دیدم و مچ ذهنمم گرفتم دیدم که من در بیرون خب امیدوار و شاد حرف میزنم ولی در درونم تو ذهنم هنوز دارم غر میزنم و یا ایراد میگیرم
    و واقعن ناله میکنم هم اینکه توجه هم میکردم به ادمای غرغرو یمدت
    میگفتم بدم میاد از ادمااا وقتی میرفتن از خونمون
    مامانم هرروز ۲ یا ۳ بار به خالم زنگ میزنه و حرفاشونو برای من بعد تماس همشو تعریف میکنه یا ازبیرون میاد میگه چیکارا کردع و هرشب اخبار گوش میدع و خبرایی رو بهم میگه نمیتونم بهش بگم که هیچی نگو اصلن
    الان توجهمو برداشتم از روی این مساعل ایا کار دیگه ایم باید بکنم ?
    مرسی از پاسخگویتون ?

ياسمين
    مدیر

سلام. توجهت رو بذار روى زيباييها و روى خودت و اصلا كارى به بقيه نداشته باش…كم كم يا از غرغر اونها كم مى شه ، يا وقتى نيستى غر مى زنن .. در هرصورت وجه خوب اونها رو مى بينى….

samim_af
    مشارکت کننده

مرسی یاسمین جان ارع اگ کاری نداشته باشم و بیخیال باشم به غرهای اطرافیان و به چیزای خوب فک کنم کمتر هم سعی کنم برم تو جمع هایی ک میدونم انرژی خوبی ندارن بهتر میشه همه چی ??

Fatemeh6761
    مشارکت کننده

سلام. به غیر از برداشتن توجه ،آدمها رو هر جوری که هستن بپذیر وتلاش برای تغییر اونها نداشته باش هرچقدر بخوای اونارو درست کنی عوض نمیشن به جاش فقط وفقط سکوت کن وتمرینات خودتو بیشتر کن .جهان بهت آلارم میده هر لحظه که چی داره در ذهنت میگذره.
    خودتو سرزنش نکن مقاومت نکن در مقابل آدمها فقط نظاره گر باش
    ینی چی؟ ینی مثل خدا که بدون قضاوت ناظر همه بنده هاشه چه خوب باشن چه بد .توام فقط مشاهده کن وبگذر.

تا مامانت شروع میکنه به گفتن اخبار وچیزایی که دوست نداری ،بدون اینکه متوجه بشه بحث رو عوض کن یا الکی بگو گوشیم زنگ خورد از کنارش برو توی اتاق یا خودتو سرگرم کاری کن

samim_af
    مشارکت کننده

دقیقن من دلم میخاست تغیر کنن ..اما هرکسی رشد زمینی خودشو داره و سکوت کنم
    و واقعن همیشه نیست که بگم در درونم غر میزنم و در بیرون مثبتم؛ حرفای درونی مثبت و خوب هم دارم ?
    فکر خوبیه گاهی بحث رو بطریقی در خونه تغییر بدم ?
    ممنونم فاطمه جان ?

Fatemeh6761
    مشارکت کننده

خواهش میکنم عزیزم.موفق باشی?

در حال نمایش 6 نوشته (از کل 6)
  • شما برای پاسخ به این موضوع باید وارد شوید.