صفحه اصلی اول انجمن ها خرد جمعی روابط کم رنگ شدن اطرافیان

• این موضوع 6 پاسخ، 3 کاربر را دارد و آخرین بار در 4 سال، 7 ماه پیش بدست Narin95 به‌روزرسانی شده است.
در حال نمایش 7 نوشته (از کل 7)
  • نویسنده
    Narin95
    مشارکت کننده

سلام -از وقتی با قوانین آشنا شدم و دارم رو خودم کار میکنم تقریبا بیشتر آدمهای زندگیم کم رنگ شدن.اکثرا هم بین خودشون یه درگیری که اصلا منم نقشی به اون بحث ندارم اما حرف منم بوده و بین خودشون بحث کردن و حضورشون تو زندگی من کم رنگ تر شده -من قبلا غیر مستقیم در عصبانیت نسبت به مادر همسر خواهرم که به پدر ومادرم بی احترامی کرده بود حرف زشتی زدم که به گوش ایشون هم رسید الان همون حرفها بعد دوسال باعث شده توی یه بحث فامیلی چند نفر دیگه ازم کناره بگیرن .
    من عادی رفتار میکنم و دارم برای بیشتر دوست داشتن خودم کار میکنم و تقریبا دور من حضور افراد کمرنگه یا کلا حرفی نیس برای گفتن-فقط الان یه دوست کنارمه که اونم داره رو خودش کار میکنه و حرفهای مشترک داریم وگرنه حتی با خانواده و خواهرام حرف زدنمم کمتر شده .چرا برام این اتفاق افتاده .طبیعیه یا نه .

ياسمين
    مدیر

سلام ، تغييرات تدريجى اتفاق مى افته. كارى به كسى نداشته باش و به انجام تمرينها و گوش دادن فايلها ادامه بده. به مرور متوجه مى شى بدون تلاش اطرافت آدمهايى هستند كه با تو هم فركانسند….

Narin95
    مشارکت کننده

ممنون از راهنماییتون -اینکه پشت سرمم بد گفته میشه چی-من کاری با کسی ندارم اما هر از گاهی می شنوم که کار یا چیزی رو بهم نسبت دادن و پشتم بدگویی کردن

ياسمين
    مدیر

وقتى روى اعتمادبنفس و احساس ارزشمندى خودت كار مى كنى ، دو حالت اتفاق مى افته ؛ اول اينكه انقدر قوى مى شى ، انقدر خودت رو قبول دارى ، انقدر احساس خوب بودن مى كنى كه نظر و حرف ديگران برات اهميتى نداره. دوم اينكه وقتى خودباورى و احساس لياقت و ارزشمندى ت زياد شد اصلا كسى پشت سرت حرف نمى زنه !! يا اگر زد به گوش تو نمى رسه ! چون تو فركانس درستى به جهان فرستادى. و بازتابش فركانسى هست كه احساس بهترى به تو مى ده.. و بقيه هم متوجه احساس ارزشمندى تو مى شن و بهت احترام مى ذارن…

Fatemeh6761
    مشارکت کننده

اینکه حرف زدنت کمتر شده وحضور افراد کمرنگ تر شده ویا تو بیشتر سکوت میکنی خوبه چون اصلا خودت رو وارد جریانات منفی وبحث وحرفهای بقیه نمیکنی واین به نظرم ینی خوبه وتو داری طبق قوانین فقط روی خودت کار میکنی.پس دیگه نگرانیت بی مورده .هرچی کمتر حرف بزنی وکمتر در بحثها شرکت کنی به درون خودت وصل میشی .

Fatemeh6761
    مشارکت کننده

با کار کردن روی اعتماد به نفست وگوش دادن به 6 فایل اعتماد به نفس دیگه نظر دیگران برات مهم نیست پس به نظر وحرف دیگران اهمیت نده وکار خودتو بکن مهم اینه که خودت خودتو تایید کنی.

Narin95
    مشارکت کننده

ممنون از راهنماییهاتون❤

در حال نمایش 7 نوشته (از کل 7)
  • شما برای پاسخ به این موضوع باید وارد شوید.