• این موضوع 5 پاسخ، 1 کاربر را دارد و آخرین بار در 4 سال، 8 ماه پیش بدست Goli61 به‌روزرسانی شده است.
در حال نمایش 6 نوشته (از کل 6)
  • نویسنده
    Shahrzad Hasani
    مشارکت کننده

سلام دوستان عزیز،ایا کسی که در کما رفته هم میتونه از طریق قانون فرکانس به سلامت خودش کمک بکنه؟یا چه راهی برای او هست از طرف اطرافیان؟

Afrooz Saghir
    مشارکت کننده

سلام عزیزم.
    نه متاسفانه
    تنها راهش اینه که کنارش بشینید و باهاش صحبتهای خوب بکنید. من نمیدونم اون شخص الان با چه ضریب هوشی‌ای توی کماست ولی اگر ضریب هوشیش در حدی هست که صدارو میشنوه حتما اینکارو بکنید. حرفهای ساده ولی مثبت بزنید

Fa.Ahmdzadh
    مشارکت کننده

سلام. تنها حس ادمی که حتی دقایقی پس از مرگ هم هست شنوایی هست حتی در اداب دفن مسلمانی موقع دفن فرد باهاش حرف میزنن و میگن تکرار کن پس تا شخص هست شنوایی داره. خوب من تجربه این رو داشتم که خواهرم با هوشیاری سه تو کما بود این یعنی همون مرگ مغزی تقریبا. اولش باید بگم اون شخص خودش تو ی دنیای دیگه داره کاراشو میکنه جسم وروحش دارن تلاش میکنن برای هماهنگی. ما که از بیرون نگران هستیم اولا اصلااا حرف دکتر و پرستار و هرکی فاز منفی داره گوش نکنید فایل اخر رایگان دنیا جون خیلی اینجا خوبه براتون از تجسم ی تصویر از فرد که سالم و خندان و شاده غافل نشید کنارش گریه نکنید هر روز تاریخ روز و وقایع و مناسبت ها رو بهش بگید جک بگید براش. دعا بخونید من خودم به خواهرم ذکر یونسیه تو کما یاد دادم و الانم کاملا یادشه من چیا بهش میگفتم حتی میگه وقتی میرفتی من میخواستم بهت بگم نرو دلم برات تنگ میشه ولی جسمم نمیتونست. خلاصه بگم هرچی شما و اون فرد نزدیکتر باشید شما بهم ریخته تر میشید اول از همه باید خودتونو اروم کنید با دعا نذر کار خیر زیارت مراقبه … من اینا رو انجام دادم تا رسیدم به این ندای درونم که گفت تو چرا اینجوری میکنی یعنی تو از خدا هم مهربون تری تو میفهمی چی خوبه خدا نمیدونه … اینجا من همه چیو رها کردم همون راضی شدم به رضای خدا. ولی حس خوب و امیدواری رو رها نکردم حتی وقتی دکترا قطع امید کردن. در اخر بگم هرچی خدای بخواد که الان میدونیم هرچی خود فرد بهش باور داره همون میشه . نه باید ترسید نه باید غصه خورد باید قوی بود و فرکانس قدرت و صبوری و حال خوب فرستاد برای خودمون … اون شخص هم سفر خودشو داره واین کارا که گفتم تنها کمکی ه که میشه کرد

Goli61
    مشارکت کننده

آره ممکنه .جول اوستین یه سخنرانی داره دقیقا با همین موضوع .کامل توضیح داده این جریان رو وفردی که زندگی نباتی داشته و با استفاده از فرکانسها برگشته رو میاره و معرفی میکنه

parastookahrizi71
    کاربر

با آرزوی سلامتی
    اگه بیمار شما توانایی شنیدن داشته باشه چرا که نه میتونید هر روز از اتفاق های خوب باهاش حرف بزنید باهاش بخندید اصلا انگار اون سالمه وکنارتون هست باهاش شوخی کنید

Goli61
    مشارکت کننده

این افراد گوششون فعاله هنوز و صدا رو میشنون .از همین طریق میشه باورها رو با حرف بهشون تزریق کرد البته زمان میبره ولی تجربه نشون داده که موثره

در حال نمایش 6 نوشته (از کل 6)
  • شما برای پاسخ به این موضوع باید وارد شوید.