صفحه اصلی اول انجمن ها خرد جمعی سلامت کسالت طولانی مدت و کند شدن روند زندگی

در حال نمایش 4 نوشته (از کل 4)
  • نویسنده
    foroogh soodani
    مشارکت کننده

عزیزان سلام امیدوارم حالتون خوب باشه؟
    من یه سوال دارم
    ۷ سال پیش یه کسالت داشتم که کم کم برطرف شد ولی عوارضش شدید بود و هنوزم هست این عوارض جوری هست که فقط موقع بالا پایین رفتن از پله مشخصه چون پاهام خیلی ضعیف شدن و البته اوایل کسالتم کلا” توان راه رفتن رو از دست داده بودم ولی کم کم خیلی بهتر شدم که الآن به این حد رسید ک فقط از پله ها برام سخت هست ولی همونم میدونم با ورزش بهتر و بهتر میشم
    توی این سالها یعنی ۷ سال گذشته به دلیل کسالت کلا” هیچ مورد ازدواجی پیش نیومد مگر یکی ۲ نفر ک اصلا” اطلاع نداشتن از شرایط و با فهمیدن کلا” پشیمون میشدن
    جدیدا” شخصی رو بهم معرفی کردن ولی اینقدر که از حس تحقیر شدن بابت جسمم میترسم نیومده و ندیده و نشنیده گفتم نه، دررحالی که شخصی که معرفی کردن شرایط جسمی منو میدونستن و خیلی اصرار داشتن ولی گفتم از اینکه مجبور بشم شرایط رو برای یه آدم غریبه تعریف کنم و هراس دارم و از تحقیر شدن و رد شدن بابت این مساله خیلی میترسم و در نتیجه احساس کردم بهترین کار موافقت نکردن با اومدن خواستگار هست?
    از اونطرف خب طبیعتا” مثل هر خانم دیگه دنبال یک رابطه خوب هستم
    نمیدونم مشکل کارم کجاست و کجای باورهام مشکل داره

ياسمين
    مدیر

سلام. خودتو همينطور كه هستى بپذير و دوست داشته باش. وقتى اعتمادبنفس و عزت نفست زياد شد بقيه هم تو رو ارزشمند مى دونن و مى پذيرن. روى باوراى سلامتى هم كار كن

Fatemeh6761
    مشارکت کننده

سلام. باور غلطی داری که من مشکل دارم ولایق عشق ودوست داشته شدن نیستم وهر کس این مشکل منو بفهمه میره
    این باورتو عوض کن با خودت تکرار کن من با همین شرایط انقدر خواستنی هستم که هرکس منو هرجوری که هستم دوست داره
    آدمهای موفق زیادی هستن که از لحاظ جسمی مشکلات بدتری دارن ولی یه جایی فهمیدن چیزی که مهمه حس خوب درونی وروح قدرتمندشونه پس خودشونو باور کردن مثل آقای نیک که اگه زندگینامش رو سرچ کنی میبینی که زندگی خوبی در کنار همسرش داره در حالی که سالها به خاطر نقص عضو تحقیر می‌شده
    حالا شما که خداروشکر به گفته ی خودت بهتر از قبلی ونقصی نداری
    پس خودتو ارزشمند بدون وبه خودت عشق بده .ترست رو با روبه رو شدن باهاش کنترل کن وسعی کن ایمان واعتماد به خودتو جایگزین ترست کنی
    وقتی خودتو همینجوری دوست داشته باشی از خودت ایراد نگیری کسی سرراهت قرار میگیره که تورو هر جور باشی دوست داره

foroogh soodani
    مشارکت کننده

مرسی عزیزان
    تمام تلاشم رو می کنم?

در حال نمایش 4 نوشته (از کل 4)
  • شما برای پاسخ به این موضوع باید وارد شوید.