در حال نمایش 6 نوشته (از کل 6)
  • نویسنده
    Monirmaral
    مشارکت کننده

سلام به دوستای عزیزم من کارمیکردم و کارم از لحاظ حقوقی خوب بود اما از لحاظ ساعت کار دوشیفت بودم و چون بچه کوچیک دارم دنبال کار جدید گشتم یه جا بعنوان مدیر فروش کارخونه رفتم مصاحبه و قبول شدم از کار قبلی اومدم بیرون
    البته مدیر سابقم بهم گفت تا یکسال اگه پشیمون شدی برگرد
    خلاصه اومدم سر اینکار و دیدم نیروها سی میلیون چهل میلیون حقوق عقب مونده دارن بع مدیر عامل گفتم من نمیام و دلیلش هم حقوقه گفت نه من حقوق تورو میدم بهت قول میدم
    اما من اصلا حس خوبی ندارم با اینکه ساعت کاریش عالیع پنج شنبه تعطیلم اما همش نگرانم حقوقمو نده
    بنطرتون چیکار کنم بیام بیرون از اینکار؟
    فک میکنم اگه بیکار بمونم با بچم وقت بگذرونم تا یک کار دیگه پیدا کنم بازم بهتر از این استرس الان نظر شما چیه؟

ياسمين
    مدیر

سلام. اگر با اين باور غلط ” حقوق نمى دن..” و احساس نگرانى بخواى پيش برى ، مطمئن باش اين باور كمبودت كار خودش رو مى كنه. و حقوق نمى دن. يا دير مى دن.

ولى اگر با اميد و احساس خوب و قدردانى بابت شغل جديد شروع كنى و پيش برى و باورهاى فراوانى و لياقتت زياد باشه ، اگر به بقيه حقوق ندن به تو مى دن!! همه چيز به خودت و افكار و باورها و احساساتت بستگى داره…..

Monirmaral
    مشارکت کننده

یاسمین جان ممنونم که جواب دادی
    بنظرت بهتر نیس برم جایی که کلا نگران حقوق نباشم از اول؟ راستش هرروز میگم خداروشکر که یک روزم بیکار نموندم اومدم سر کار جدید و حس خوب به خودم میدم اما تا میام اینجا بچه ها رو میبینم باز استرس میگیرم

ياسمين
    مدیر

من جاى تو نيستم فقط به خودت بستگى داره…اگر احساست خيلى بد ه و تحت هيچ شرايطى انرژى مثبتى از اون محل نمى گيرى تغييرش بده… روى باور فراوانى ت كار كن .. اونوقت شغلهاى خيلى زيادى با شرايط عالى پيدا مى كنى…احساس ارزشمندى داشته باش تا يه كار عالى بهت پيشنهاد بدن…

Monirmaral
    مشارکت کننده

ممنونم عزیز من تمرینات ورکشاپ پول کوانتمی رو انجام میدم بازم بیشتر رو خودم کار میکنم ممنونم

ياسمين
    مدیر

خواهش مى كنم?

در حال نمایش 6 نوشته (از کل 6)
  • شما برای پاسخ به این موضوع باید وارد شوید.