• این موضوع 3 پاسخ، 3 کاربر را دارد و آخرین بار در 4 سال پیش بدست Saminhoho به‌روزرسانی شده است.
در حال نمایش 4 نوشته (از کل 4)
  • نویسنده
    Saminhoho
    مشارکت کننده

سلام
    من ۹ماه جایی کار می‌کردم که خیلی شکرگزارش بودم بخاطر مکانش و چیزای دیگش خوشحال بودم حس خوب داشتم ولی یکی دوماه پیش یهو دلم خواست برم جای جدید چون فکر میکردم اینجا برام کوچیک شده و باید برم تو دریای بزرگتری شنا کنم و.. شروع کردم آرزوهامو نوشتن، جملات تاکیدی گفتن و..
    جالبه که همچی کن فیکون شد و بعد از ۸سال اونجا منحل شد و الان ده روزی میشه که خونه هستم. روزهای اول خوشحال بودم که همه اینا بخاطر من بود، من فرکانس رفته بالا و قراره جای بهتری برم و… الان یهویی نگران شدم نکنه من ادم خوبی نبودم و خدا اونو ازم گرفت، نکنه اشتباه کردم، جواب مردم را چی بدم، فکر میکنن بیرونم کردن چون نمیدونن که من خودم خواستم بیام بیرون و…..

ياسمين
    مدیر

سلام. چرا ادم خوبى نبودى ؟ چرا فكر مى كنى خدا قضاوتت مى كنه ؟! دست از سرزنش خودت بردار و به شكرگزارى هات ادامه بده. قطعا كار بهترى قراره پيدا كنى فقط بايد احساست خوب باشه و بى خودى نگران حرف مردم نباشى. اين ترس تو بخاطر عدم عزت نفسه روش كار كن.

Fatemeh6761
    مشارکت کننده

سلام.خدا هیچوقت هیچی رو از هیچکس نمیگیره
    این خودمونیم که با باورهای غلطمون و ذهن محدودمون مانع هر چیزی میشیم
    از طرفی حرف هیچکس برات اهمیتی نداشته باشه
    مهم خودتی که باور داری قراره به کار بهتری هدایت بشی
    ایمانت رو قوی کن و به تمرینات ادامه بده و فقط توجهت رو بذار روی چیزهایی که میخوای
    براشون تصویر سازی کن و قبل از رسیدن به کار خوب فکر کن بهش رسیدی وبراش شکر گزاری کن و دیگه بسپارش و رهاش کن
    قطعا در بهترین زمان و مکان کار ایده آلت به تو پیشنهاد میشه.

Saminhoho
    مشارکت کننده

ممنونم❤️❤️❤️

در حال نمایش 4 نوشته (از کل 4)
  • شما برای پاسخ به این موضوع باید وارد شوید.