صفحه اصلی اول انجمن ها خرد جمعی پول کار و مشتری

در حال نمایش 4 نوشته (از کل 4)
  • نویسنده
    Leila00
    مشارکت کننده

سلام امید ک خوب باشید من دارم کار مژه انجام میدم ولی هر وقت ک مشتری دارم یه ترس کوچیک توی دلم هست ک با خودم میگم چسبش خوب میمونه یا یه کوچولو استرس بعضی وقتا دارم با اینکه مشتری هام همشون میگن خیلی انرژیت خوب و بیشتریا از کارم راضین ولی مشتری هام بیشتر نمیشن و مثلا برای آموزش مژه بهم زنگ میزنن قیمتم میگیرن ولی نمیان لطفا راهنماییم کنید

ياسمين
    مدیر

سلام. باورهاى غلطى كه در مورد كار و چسب مژه و خودت دارى ، باعث مى شن مشتريات بيشتر نشن. به خودت بگو ؛
    “من هنوز نتونستم مشترى هام رو بيشتر كنم و به درامد زيادتر برسم بخاطر اينكه ….” و جاى خالى رو پر كن. به ذهنت فشار بيار و هرچى هست بنويس. تا ١٠-٢٠ مورد هم ممكنه بشه اونا باورهاى غلط تو هستند… اصلاحشون كن..
    روى احساس لياقت و ارزشمندى ت هم كار كن كه قطعا يكى از اين ١٠-٢٠ مورد مربوط به اين مسئله مى شه…

Leila00
    مشارکت کننده

یاسمن جان من میدونم ک جای خالی چی هستن مثلا من نتونستم مشتریهامو زیاد کنم چون میترسم مژه هاشون ۴ هفته نمونه ..من میترسم ک مژه اش اذیتش کنه ..من میترسم و قبل اینکه مشتری بیاد یکم استرس دارم اینارو میدونم چ جوری باید اینا اصلاح بشن یعنی باور غلط من اینا هستن ولی نمیدونم چ جوری درستشون کنم و روی احساس لیاقت و ارزشمندی چ جوری باید کار کرد

ياسمين
    مدیر

٦ فايل رايگان درمورد اعتمادبنفس و عزت نفس هست اونها رو گوش كن. كلا فايلها از باور و احساس خوب و نكات مربوط به اين قوانين صحبت مى كنن

در حال نمایش 4 نوشته (از کل 4)
  • شما برای پاسخ به این موضوع باید وارد شوید.