سلام دوستان
من از سال ۹۶ از طریق یه دوست با کانال تلگرام دنیا آشنا شدم و از بعد شنیدن فایلها حالم درونم عالی شد و زندگیم همه چیزش بر وفق مراد شد سلامتیم کارم و … حتی از دستاوردهام برای دنیا پیام فرستادم
ولی متاسفانه این روزها دوباره برگشتم به همون روزهای تلخ قبل خیلی ناامید هستم
سال ۹۸ یه حرفه یاد گرفتم ک فکر می کردم با کمک اون درآمدم بیشتر میشه تو لاین زیبایی در کنار کار اصلی خودم ولی پارسال از کار اول بیرون اومدم بنا ب دلایلی و از لاین زیبایی درآمد خیلی کمی داشتم خیلی خیلی کم در حدی ک هنوز هزینه ای ک برای کلاسش دادم بهم برنگشته
این روزها حالم خیلی بده همش حس می کنم برای همه چیز دیره و دیگه هیچوقت طعم خوشبختی رو نمیچشم و این که اگه حالم خوب بود برای ۲ یا ۳ سال همش تصور خوب بودن بود
از جایی ک هستم از بودن تو این شهری ک هستم ناراحتم حالم خیلی بده از شرایطم ناراضیم به خودکشی فکر می کنم
تنها مشکلم اینه ک داشتن درآمد خیلی برام مهمه خیلی و احساس می کنم ک اگر خانوادم اجازه میدادن برم یه شهر دیگه شرایط عوض میشه
تضادها اجتناب ناپذیرن وممکنه هر زمان اتفاق بیوفتن اینکه فکر کنی چون این تضاد برات پیش اومده وهمه چی تموم شده ودوباره نا امید بشی درست نیست تو میتونی دوباره از اول شروع کنی.شروع کن دوباره دستتو بذار رو زانوهات دوباره بلندشو واز قدمهای خیلی کوچیک دوباره برگرد به همون روزای خوبت .یادت نره تو خیلی قدرتمندی بعد قویتری به اسم روح داری پس شروع کن از اول فایلها رو گوش بده وفکر کن که انگار همین الان متولد شدی واین آگاهیها به تو داده میشه گذشته رو فراموش کن وحرکت کن.