صفحه اصلی اول انجمن ها خرد جمعی روابط کار وکارفرما

• این موضوع 1 پاسخ، 2 کاربر را دارد و آخرین بار در 4 سال پیش بدست ياسمين به‌روزرسانی شده است.
در حال نمایش 2 نوشته (از کل 2)
  • نویسنده
    Raha29
    مشارکت کننده

سلام وقت بخیر ،یاسمین جان من یه سوال دارم،اینکه حس کنیم نمی‌تونیم برای کسی کار کنیم و ترجیح میدیم کارفرمایی نباشه وبرای خودمون کار کنیم یک باورمیدونم ، وبه تنهایی خوب یابد نیست بستگی به احساسی داره که توی من یا همسرم بوجود میاره درسته؟همسرم ومن تا الان سر هرکاری رفتیم تومحیط کار بعداز مدتی خسته شدیم و نتونستیم شرایط محیط کار و اینکه برای کسی کار کنیم ویا تحقیر بشیم یا مجبور باشیم مطابق میل کارفرما کار ی روانجام بدیم رو تحمل کنیم ، اینو چطور باید درست کنیم ؟چه باوری روباید درست کنیم ؟ آخه چیزی که توی ذهنمه اینه که شغل دائم که شکلی که زندگیم بشه رو میخوام داشته باشیم با حقوق ثابت وکنارش کارای آزاد و اینکه چطور خیلی از آدما با آرامش سال ها یه کار ثابت رو انجام میدن وتوش موفق اند؟ من وهمسرم چی رو باید عوض کنیم که توی یک شغل ، ثابت بمونیم وازاین تغییر وبی ثباتی تو زندگی شغلی دربیایم وبمونیم سرکارمون با آرامش وکنار بیایم با ادم‌ها؟توی کتاب پدر پولدار پدر بی پول هم خونده بودم قبلا که آدم ها ازنظر مالی انتخاب های متفاوتی باتوجه به شخصیتشون دارن یا کارفرما هستن ،یا برای کارفرما کار میکنن و….من اینقدر ازبیثباتی درشغل خسته شدم که دلم ثبات وریشه وموندگاری در کاری که داریم میخواد ؟چه باوری روباید عوض کنم که راحت موندگارشیم وکنار بیایم با آدمای محیط کار وکارفرما خود کار ،ببخشید طولانی شد ،مننومم ازتون

ياسمين
    مدیر

سلام. قدرت انتخاب و تصميم گيرى تون بايد تقويت بشه.. كه اون هم به اعتمادبنفس و عزت نفس و احساس لياقت ربط داره. باورفراوانى و مالى رو هم بايد قوى تر كنى. كار خوب با درامدعالى زياده اين رو دايم به خودت ياداورى كن…

در حال نمایش 2 نوشته (از کل 2)
  • شما برای پاسخ به این موضوع باید وارد شوید.