در حال نمایش 5 نوشته (از کل 5)
  • نویسنده
    Maryam66
    مشارکت کننده

سلام من از وقتی با دنیا جان اشنا شدم کلا دیدم به جهان و قوانینش تغییرر کرده ، انگار ادم بهتری هم شدم،الان یه معضل برام پیش اومده نمیدونم کار درست از دیدگاه دنیا چیه؛ من جای خصوصی کار میکنم و دارم میبینم که یک نفر داره دزدی میکنه و البته دزدی اون برای من تبعات داره و البته داره کل کار رو به هم میریزه ، نمیدونم الان باید چکار کنم ، به مدیری که اینجا نیست بفهمونم یا نه، برای مواردی که رو‌کار من تاثیر نداشت بی تفاوت بودم ، اما این تبعات داره برای من، چکار کنم

ياسمين
    مدیر

سلام. به احساست مراجعه كن

Fatemeh6761
    مشارکت کننده

سلام .اول اینکه باورهای غلط ما باعث میشن چیزی رو ببینیم که دوست نداریم
    دوم اینکه بهتره توجهت رو از این رفتار همکارت برداری وقضاوتش نکنی
    سوم اینکه یقین داشته باش که اگه فرکانس‌ واحساس وباورهای مثبتی به جهان بفرستی قطعا بدون دخالت تو شرایطی پیش میاد که یا خود مدیر متوجه میشه یا اون آدم به هر طریقی ازت فاصله میگیره ودیگه کارش به تو ربط پیدا نمیکنه.
    به نظرم سعی کن توجهت به کار خودت باشه وفقط وفقط باورهاتو عوض کن ببین چه باور غلطی داری که جهان داره بهت آلارم میده درستش کنی.
    کسی که احساس وباور درستی داشته باشه حتی اگه بدترین شرایط پیش بیاد مال وجان وهمه چیزش تحت حمایت الهی حفظ میشه وهیچکس نمیتونه به کسی آسیب بزنه مگر اینکه خودش فرکانس‌های خوبی نداشته باشه.

Maryam66
    مشارکت کننده

ممنون ازتون
    فاطمه جان خیلی عالی توضیح دادید، دقیقا همین کار رو میکنم ، چون ترسیدم شاید قضاوت و تهمت قاطی کارم بشه و من ادم خبرچینی هم نیستم سپردم به خدا درستش کنه. ممنونم

Fatemeh6761
    مشارکت کننده

خواهش میکنم عزیزم?

در حال نمایش 5 نوشته (از کل 5)
  • شما برای پاسخ به این موضوع باید وارد شوید.