در حال نمایش 4 نوشته (از کل 4)
  • نویسنده
    Saminhoho
    مشارکت کننده

سلام.
    شغل الانم خوبه، لذت میبرم دوستش دارم و برام بسیار تجربه جدیدی هست ولی در واقع من روحیه کارمندی ندارم، ضمن اینکه شغل رویاهام نیس و با رشته ای که خوندم و عاشقشم اصلا مربوط نیست، نمیخوام شغل همیشگیم باشه و سالها گیر بیفتم توش. میخواستم بپرسم برای بدست آوردن شغل رویاهام و بیزینس شخصی خودم باید چکار کنم؟؟ اضافه کنم که الان دارم تمامم را میذارم برای کار، غر نمیزنم، شکرگزاری میکنم و… ولی از طرفیم ترس دارم شغل همیشگیم بشه. آیا بین این ترس و اون علاقه تضادی نیس؟ اگر چیزی اشتباه هست بهم بگین لطفا… اینجا من همیشه بهترین جوابها رو میگیرم?

ياسمين
    مدیر

سلام. همين كه از شغل و شرايط الانت رضايت دارى و به نكات مثبتش توجه مى كنى نه منفى ، عاليه.
    براى رسيدن به خواسته ت (شغل دلخواه) اون رو با ذكر جزييات بنويس و باحس خوب تصويرسازى كن و خودتو توى اون موقعيت ببين. حتا مى تونى جملات تاكيدى در اون مورد به خودت بگى. افرادى رو پيدا كن كه با شرايطى مشابه تو به اون كار رسيدن. باورهاشونو پيدا كن و ايده بگير.
    ترس هم نداشته باش براى چى احساس خوبِ روز ت رو با اين نگرانى ها خراب مى كنى ؟ وقتى باورهات درست باشن و احساس ت خوب باشه ، شرايطى پيش مياد كه به سمت چيزهاى بهتر ( رابطه-شغل-درامد-سلامتى بيشتر )هدايت مى شى ……
    احساس خوبت رو حفظ كن!

Fatemeh6761
    مشارکت کننده

سلام.مهمترین چیزی که باعث میشه به شغل دلخواهت برسی اینه که الان با کاری که داری وبا خودت وزندگی الانت حال خوبی داشته باشی اونوقته که شرایط طوری فراهم میشه که به کار دلخواهت میرسی .الان این کارت رو میتونی ادامه بدی ولی در کنارش برای کاری که دلخواهته برنامه ریزی کنی اگه نیاز به آموزش داره آموزش ببینی راجع بهش سرچ کنی وآدمای موفقی که تو همین کاری که بهش علاقه داری تونستن به درآمد بالایی برسن اطلاعاتی به دست بیاری ودر آخر از این کار الانت به عنوان منبع مالی برای کاری که دوسش داری استفاده کنی.

Saminhoho
    مشارکت کننده

ممنون عزیزانم❤️❤️

در حال نمایش 4 نوشته (از کل 4)
  • شما برای پاسخ به این موضوع باید وارد شوید.