صفحه اصلی اول › انجمن ها › خرد جمعی › ارتباط با خدا › کارما
- این موضوع 6 پاسخ، 3 کاربر را دارد و آخرین بار در 4 سال، 10 ماه پیش بدست
Fatemeh6761 بهروزرسانی شده است.
-
نویسندهنوشتهها
-
09/مهر/1400 در 00:22 #41882
.zparisa
مشارکت کنندهسلام
من یک سوال دارم که از فایلها بهشون نرسیدم.
سوالم درباره کارما هست
تو فایل ها گفته شد که نفرین و دعای کسی برای ما تا زمانیکه خودمون باور نداشته باشیم تاثیری نداره.
الان سوالم اینه که مثلا شما به کسی حرفی میزنی ناراحت میشه و از دید شما اون حرف درسته ولی اون ناراحت شده و کاری هم برای دلجویی انجام نمیدی.
ناراحتی اون کارما نداره؟
کلا کارما برای من روشن نشد.09/مهر/1400 در 00:26 #45663ياسمين
مدیركسى كه حرف تو رو به خودش نگيره و انقدر خودشو بزرگ و مهم بدونه كه تاثيرى روش نذاره پس فرقى بحالش نمى كنه
ولى اگر كسى ضعيف باشه و اون حرف رو جدى بگيره و ناراحت بشه ، با ادامه داشتن اين احساس بد نتايج مطلوبى نمى گيره…..
پس همه چيز بستگى به شخص داره كه چه واكنشى نشون بده. كسى كه سعى مى كنه طبق قوانين عمل كنه احساس خوبش رو تا جاييكه مى تونه خوب نگه ميداره و اهميتى به حرف بقيه نمى ده …09/مهر/1400 در 10:29 #45673Fatemeh6761
مشارکت کنندهسلام .اگه حرفی میزنی که کسی ناراحت بشه چون فرکانس بد میفرستی در اصل اون فرکانس بد به خودت برمیگرده منظور اینه که چه تو دلجویی بکنی چه نکنی چون حرفت از روی حس بدی گفته شده حالا چه خشم چه عصبانیت چه نفرت از طرف مقابل باشه به شکل آینه این حس بد به خودت برمیگرده .اصلا ربطی به دعا یا نفرین کسی نداره
مثلا اگه کسی رو قضاوت بد کنی برای فرکانس بدی که به جهان میفرستی در وضعیتی مشابه اون آدم قرار میگیری واین حس بد به خودت برمیگرده وکس دیگه ای تورو مورد قضاوت قرار میده.09/مهر/1400 در 21:52 #45679.zparisa
مشارکت کنندهبا توجه به مواردی که تو ورکشاپ خدا گفته شد من کلا کارما برام سواله که چجوری تاثیر داره وقتی انرژی مثبت و منفی دیگران یا کاری ک انجام میدیم همش بستگی به باور و ذهن ما داره؟
09/مهر/1400 در 22:10 #45680ياسمين
مدیرخلاصه ش اينه كه هر كار بدى انجام بدى ، به خودت برمى گرده ؛
اگر اين كار بد احساس بد ايجاد كرد ، بازتابش رو مى بينى
اگر اين كار احساس بدى برات ايجاد نكرد ، اتفاق بدى نمى افته
ولى
شخص شنونده به خودش بستگى داره كه از حرف تو تاثير بگيره يا نگيره10/مهر/1400 در 18:01 #45689.zparisa
مشارکت کنندهالان یک سوال مثلا همین کپی رایت
ناشرین بارها اعلام کردن که راضی نیستم اگر بدون پرداخت هزینه و بها استفاده کنید. من هم استفاده میکنم و احساس بدی هم ندارم. چطور میشه اون وقت؟11/مهر/1400 در 07:47 #45696Fatemeh6761
مشارکت کنندهاینکه بهایی پرداخت کنی یا نکنی هم باز برمیگرده به خودت چون اون ناشر به هر حال درآمدی داره وقطعا کسایی هستن که برای ارزشی که واسه خودشون قائلن پول پرداخت کنن این خودتی که اگه از چیزی که باید بهایی براش میدادی درست استفاده نکردی .
ینی اگه تو از اون کتاب بدون پرداخت بهایی استفاده کردی به جای اینکه نتیجه ی صدر صدی بگیری پنجاه درصد نتیجه میگیری چون مهمتر از همه برای خودت ارزش قائل نبودی که واسه خودت واسه بالا بردن آگاهیت پولی پرداخت کنی پس شاید تو حس بدی از اینکار نداشته باشی اما قطعا نتیجه کامل رو نمیتونی بگیری. -
نویسندهنوشتهها
- شما برای پاسخ به این موضوع باید وارد شوید.