صفحه اصلی اول انجمن ها خرد جمعی روابط چیزی ک بدت میاد سرت میاد

• این موضوع 5 پاسخ، 3 کاربر را دارد و آخرین بار در 2 سال، 7 ماه پیش بدست Leila00 به‌روزرسانی شده است.
در حال نمایش 6 نوشته (از کل 6)
  • نویسنده
    Leila00
    مشارکت کننده

سلام به همه? همسر من از اول ازدواج یا مواد مخدر یا قرص مصرف میکردن و من کلی تلاش کردم ک گذاشتن کنار و الان شروع کردن ب مشروب خوردن ک البته فقط هفته ایی یه بار هستش و من واقعا این موضوع رو دوست ندارم و هرچی فکر میکنم نمیدونم کجای باورهای من غلط ک از هرچی در مورد این چیزا بدم میاد سرم میاد و با توجه ب اینکه پسر بزرگ دارم چیکار باید بکنم؟

ياسمين
    مدیر

سلام، بله بخاطر اينه كه قانون جهان هستى همينه ! اگر به چيزى توجه زيادى داشته باشى و احساست بد ( يا خوب) بشه ، از همون مورد رو دوباره به زندگى ت دعوت مى كنى….

Leila00
    مشارکت کننده

ممنون از شما به نظر شما چ کاری باید انجام بدم در خصوص این موضوع؟

ياسمين
    مدیر

توجهت رو از روى اين رفتار شوهرت بردار…. اگر دو مورد خصوصيت خوب داره ، همونا رو دايم توى ذهنت مرور كن و بابتش قدردان باش
    اين كار معجزه مى كنه !

Fatemeh6761
    مشارکت کننده

سلام .اگه الان همسرت بیاد بهت بگه دیگه اونم گذاشته کنار و دیگه در سلامت کامل در کنار هم زندگی می‌کنید چه حس و حالی پیدا میکنی؟
    یه لحظه تصور کن این حالت واقعی بود چطوری زندگی میکردی؟همونطور زندگی کن
    درسته که سخته تو در ذهنت تصور خوبی داشته باشی اما در ظاهر زندگیت اونطوری نباشه که میبینی اما اگه بتونی این یه کار رو انجام بدی و در هر لحظه افکار و احساساتت رو نسبت به همسرت خوب نگه داری و از قبل برای چیزی که هنوز در ظاهر نمیبینی سپاسگزاری کنی مطمئن باش نتیجه عالی ازش میگیری فقط لازمه صبر و ایمانت رو بیشتر کنی و بدون منتظر بودن برای نتیجه فقط و فقط حالت رو خوب نگه داری
    من تجربه ی قشنگ این معجزه رو داشتم که برادرم رو بعد از مدتها سلامت دیدم فقط هروقت فکرش اذیتم می‌کرد تصویر سلامت شدنش رو میاوردم در ذهنم و از خدای خوبم بابت سلامتیش قدر دانی میکردم
    خدا به شکل معجزه تصویر ذهنیم رو واقعی کرد و الان برادرم رو سلامت میبینم
    مطمئن باش توام اگه به قوانین ایمان داشته باشی میتونی زندگیت رو عوض کنی

Leila00
    مشارکت کننده

ممنون از همراهیتون

در حال نمایش 6 نوشته (از کل 6)
  • شما برای پاسخ به این موضوع باید وارد شوید.