سلام به همه? همسر من از اول ازدواج یا مواد مخدر یا قرص مصرف میکردن و من کلی تلاش کردم ک گذاشتن کنار و الان شروع کردن ب مشروب خوردن ک البته فقط هفته ایی یه بار هستش و من واقعا این موضوع رو دوست ندارم و هرچی فکر میکنم نمیدونم کجای باورهای من غلط ک از هرچی در مورد این چیزا بدم میاد سرم میاد و با توجه ب اینکه پسر بزرگ دارم چیکار باید بکنم؟
سلام، بله بخاطر اينه كه قانون جهان هستى همينه ! اگر به چيزى توجه زيادى داشته باشى و احساست بد ( يا خوب) بشه ، از همون مورد رو دوباره به زندگى ت دعوت مى كنى….
سلام .اگه الان همسرت بیاد بهت بگه دیگه اونم گذاشته کنار و دیگه در سلامت کامل در کنار هم زندگی میکنید چه حس و حالی پیدا میکنی؟
یه لحظه تصور کن این حالت واقعی بود چطوری زندگی میکردی؟همونطور زندگی کن
درسته که سخته تو در ذهنت تصور خوبی داشته باشی اما در ظاهر زندگیت اونطوری نباشه که میبینی اما اگه بتونی این یه کار رو انجام بدی و در هر لحظه افکار و احساساتت رو نسبت به همسرت خوب نگه داری و از قبل برای چیزی که هنوز در ظاهر نمیبینی سپاسگزاری کنی مطمئن باش نتیجه عالی ازش میگیری فقط لازمه صبر و ایمانت رو بیشتر کنی و بدون منتظر بودن برای نتیجه فقط و فقط حالت رو خوب نگه داری
من تجربه ی قشنگ این معجزه رو داشتم که برادرم رو بعد از مدتها سلامت دیدم فقط هروقت فکرش اذیتم میکرد تصویر سلامت شدنش رو میاوردم در ذهنم و از خدای خوبم بابت سلامتیش قدر دانی میکردم
خدا به شکل معجزه تصویر ذهنیم رو واقعی کرد و الان برادرم رو سلامت میبینم
مطمئن باش توام اگه به قوانین ایمان داشته باشی میتونی زندگیت رو عوض کنی