صفحه اصلی اول انجمن ها خرد جمعی روابط چگونگی فراموشی و شروع دوباره

در حال نمایش 8 نوشته (از کل 8)
  • نویسنده
    rey1302
    مشارکت کننده

سلام به همه عزیزان، امیدوارم حال دلتون خوب باشه
    من بعد از ۴سال رابطه با کسی که خیلی همو دوست داشتیم سر سوءتفاهم های خواستگاری ارتباطمون قطع شد
    بعد گذشت یک ماه با پیج دنیا جون آشنا شدم کلی فایل گوش دادم و تمرین انجام دادم. (البته تمرین ها رو پراکنده انجام دادم)
    ولی بعد دوماه از قطع ارتباطمون هنوز گاهی خاطرات و یادگاری ها و دوستان مشترکمون همه چی رو بر می گردونه تو ذهنم، ممنون میشم بگید چطوری فراموش کنم و چطوری از نو خودمو باورهامو بسازم.
    از کجا شروع کنم بهتر؟

ياسمين
    مدیر

سلام. بهترين راه اينه كه از خودت شروع كنى. خودباورى و بازگردوندن اعتمادبنفس و دوست داشتن خودت… وقتى از عشق به خودت سرريز شدى ، با تنهايى خودت حال كردى ، افرادى سر راهت قرار مى گيرن كه تو رو ارزشمند مى دونن و بهت عشق مى دند..

rey1302
    مشارکت کننده

مرتب کتاب می خونم و فایل های صوتی دنیا جون رو گوش می دم تا کمتر فکر رو خیال بهم هجوم بیار
    اینکه بعد دوماه گاهی چیزی یادم بیاد و به خاطرش گریه کنم بده؟؟

ياسمين
    مدیر

نه طبيعيه مهم اينه كه توى اون حس بد و ناراحتى نمونى و فكرت رو عوض كنى. كارى كن كه حواست پرت بشه تا به اون موضوع فكر نكنه… بايد زودتر به احساس خوب برسى

rey1302
    مشارکت کننده

میشه راهنماییم کنید چطور خودم رو روی تمرینات متمرکز کنم تا بتونم مداوم انجام بدم

ياسمين
    مدیر

خودت بايد بخواى. دايم ويس گوش كن

rey1302
    مشارکت کننده

کتاب های داخل سایت و خریدم و تمام فایل های رایگان رو دانلود کردم و تو هر فرصتی فقط گوش می کنم
    سعی کردم ذهنم رو روی خودم و مثبت ها متمرکز کنم
    ولی ادم های اطرافم گاهی خیلی منفی میشن
    لازمه بهشون چیز خاصی بگم؟؟

maryam gharagozlou
    مشارکت کننده

سلام كارهايي كه انجام ميدي عالين ولي با انتظار انجامشون نده منتظر يه معجزه نباش معجزه اتفاق ميفته ولي زمانيكه براي حال خوب لحظه اي كه هستي تلاش كني و با در لحظه بودن و لذت بردن با شرايط موجود شكر گزار باشي يواش يواش تورو به معجزه نزديك ميكنه

در حال نمایش 8 نوشته (از کل 8)
  • شما برای پاسخ به این موضوع باید وارد شوید.