صفحه اصلی اول انجمن ها خرد جمعی پول چگونگی ساختن باور

در حال نمایش 11 نوشته (از کل 11)
  • نویسنده
    Narin95
    مشارکت کننده

سلام دوستان -برای ساختن باور و اینکه در من ایجاد شه باید هر چی باور غلط پیدا کردم را درستش کنم و توی ویسی از خودم مدام از صبح تاشب گوش بدم حتی توی خواب گوشی بزارم -تمام باورهایی که از پول شنیدم یا در من هست مثلا۱۰۰تا باور اشتباهم-برای انجام هر هدف و تصمیمی که مایل به انجامش هستم و یه جورایی اختصاصی برای اون کار رو هم همین طور باید انجام بدم -مثلا من قصد مهاجرت دارم و پولم به اندازه خرید وسایل توی اون کشوره و یه پس انداز مختصر-بااینکه میدونم برای دریافت اقامت اون کشور احتیاج به سرمایه دارم چون قصدم اقامت دانشجویی نیس- خب اینکه میخوام روی باورهای مالیم کار کنم و یکسال به خودم زمان بدم برای پس انداز بیشتر درسته یعنی باور پشتت درسته – برای اقامت کاری من تخصصی توی زمینه ای ندارم و خودمم و خودمم که تازه دارم مهارتی رو یاد میگیرم – چه باوری رو بسازم که من خیلی راحت میتونم اقامت کاری بگیرم – خب فکر میکنم چون داشتن تجربه و مهارت خیلی مهمه -اینکه من بخوام برای حرفه ای شدن مهاجرت خودم را به تاخیر بندازم اشتباهه به نظرتون –

ياسمين
    مدیر

سلام. براى تغيير باور چندين راه وجود داره كه زياد شنيدن باور درست از طريق ضبط صدا ، يكى از راههاش هست
    اگر اهداف زيادى دارى بايد اولويت بندى كنى و روى ٢-٣ تاشون تمركز داشته باشى. بهتره كه از اون خواسته اى كه كوچكتر و باورپذير تره شروع كنى
    باورهاى اعتمادبنفس و احساس لياقت براى رسيدن به اهداف خيلى مهمند حتما اونها رو هم درنظر داشته باش

Narin95
    مشارکت کننده

الان این طرز تفکر من درسته یا اشتباه- اینکه مقدمات مهاجرتم را آماده کنم با پس انداز بیشتر برای شروع یه کسب و کار یا بدست آوردن یک مهارت و تارگت هدف بزارم برای خودم- این با توکل به خدا و اینکه من به خدا و رسوندن من به خواسته هام همسایه یا بی ایمانیه منه که توکل کنم و با دونستن زبان اون کشور برم تو دل مسیر-

ياسمين
    مدیر

فقط خودت مى دونى چون باورهاى غلطى كه از بچگى از خانواده مدرسه رسانه و… توى ناخوداگاهت هست ، مختص خودته … بايد اونها رو پيدا كنى

Narin95
    مشارکت کننده

در کنار اون باورهای عمومی برای یه سری باور اختصاصی برای هر هدفی که در حال انجام هستم هم همینجور با ویس باید گوش بدم -در واقع قبل از شروع هر کاری باورهای مخصوصش رو ویس کنم و هی گوش کنم

ياسمين
    مدیر

راههاى ديگه اى هم براى تغيير باور هست.

Narin95
    مشارکت کننده

میدونم از سناریو نویسی – شکرگزاری و تجسم هم میتونم استفاده کنم- سوالم اینه من تمام باورهایی که دنیاجون توی ورکشاپ فرمان از تو و پول گفته بودن را لیست کردم و یه سری هم باورهای غلط خودم بود و به صورت ویس گوش میدم – حالا مثلا کاری را راه انداختم باورهای غلطی که پشت پرده دارم را هم باید در کنارش به راه‌های مختلف در خودم تغییر بدم یکیش اینه که اونارم ویس کنم و گوش کنم

ياسمين
    مدیر

اگر تعدادشون زياده اين روش دير جواب مى ده چون همزمان روى چندين موضوع نمى شه تمركز كرد….. بهتره از ٢-٣ تا باور غلط شروع كنى
    از روش پيدا كردن دليل و مدرك و شاهدى كه برعكس باورغلطت باشه هم استفاده كن

Narin95
    مشارکت کننده

ممنون از راهنماییتون

ياسمين
    مدیر

خواهش مى كنم?

maryam ebi
    مشارکت کننده

با سلام در ادامه راهنمایی یاسمن جون باید بگم توی این یکسالی که به خودتون زمان دادید طبق گفته های دنیا جون وقتی هدفی دارید و نمیدونید چطور به اون برسید تجسم سازی کنید و روزی رو ببینید که به اون خواسته تون رسیدید شادی و اون خواسته رو با تمام وجود لمس کنید مثلا یک روز در کشوری که میخواهید رو تصور کنید .از خواب بیدار شدید ووووووو تمام جزییات رو در ذهنتون بیارید حتی رنگ لباسی که اون روز میپوشید . با احساس خوب اون رو رها کنید و بسپارید به خدا و کاینات تا خودشون دست بدست هم براتون راهها رو باز کنن.من همیشه هر روز صبح رو به اسمون میگم خدایا فرشته هاتو برای کمک بمن بفرست
    مهارتی که نیاز دارید رو فرابگیرید . سرمایه ای رو که نیاز دارید پس انداز کنید ولی با احساس خوب رسیدن به هدفتون .مطمین باشید که خداوند در این راه در کنار شماست و فرشته هاش رو برای باز کردن گره هاتون میفرسته
    موفق باشید

در حال نمایش 11 نوشته (از کل 11)
  • شما برای پاسخ به این موضوع باید وارد شوید.