صفحه اصلی اول انجمن ها خرد جمعی رشد فردی چگونگی دوست داشتن خودمون

در حال نمایش 3 نوشته (از کل 3)
  • نویسنده
    arezou.bru
    مشارکت کننده

سلام وقت بخیر
    منی که همه ی تاییدمو از بیرون و از قیافم گرفتم خب الان با بالا رفتن سن این منبع تایید داره به خطر میفته تا الانم خودم به شخصه دستاوردی نداشتم خب یکسری جمله ی تاکیدی گفتین که تکرار کنم مثلا من خودمو دوست دارم من ارزشمندم خب ذهن من دقیقا میاد میگه تو چی داری از خودت به جز قیافت که اونم از تو خوشگل ترو جوون تر ریخته خب میبینم هیچی ندارم و از بچگی هم خیلی مورد احترام نبودم خب الان من این جمله ی تاکیدی رو که بهش باور ندارم چطوری با حس بگم که تاثیر گذار باشه؟؟؟

ياسمين
    مدیر

سلام
    اتفاقا نكات مثبت شخصيتى ، مهارتهايى كه بلدى ، زيباييا ، چيزايى رو كه دوست دارى شبيهشون بشى رو انقدررر بايد بگى تا ذهنت باور كنه!
    مهم نيست بچگى چى بهت گفتن ، از الان كه فهميدى همون باورهاى غلط بچگى باعث زندگى الانت شده ، مى تونى باورهاى خوبى درمورد خودت بسازى تا زندگى مورد علاقه ت رو در آينده تجربه كنى…

Fatemeh6761
    مشارکت کننده

کسی که به طور واقعی خودشو دوست داشته باشه منتظر تایید دیگران نمیمونه خودش رو حتی با ایراداتش قبول داره پس حتما اعتماد به نفست رو باید بالاتر ببری با 6 فایل رایگان حتما روی خودت کارکن.منو تو ارزشمون خیلی بالاس. فقط باید بگردیم الماس وجودمونو پیدا کنیم

در حال نمایش 3 نوشته (از کل 3)
  • شما برای پاسخ به این موضوع باید وارد شوید.