صفحه اصلی اول انجمن ها خرد جمعی پول چه باوری دارم؟

در حال نمایش 5 نوشته (از کل 5)
  • نویسنده
    ayda222333666
    مشارکت کننده

سلام و چارشنبه سوری مبارک
    من سوالی داشتم در مورد باور پول و فراوانی.
    من متوجه شدم چند تا موقعیتی که من در تصوراتم یا خواسته هام برای خودم در نظر گرفته بودم همونا رو دقیقا اطرافیانم جذب میکنن،مثلا خونه در جایی که دوست داشتمو خواهرم خرید،مبلهایی که با رنگ و مشخصات برای خودم نوشته بودم مامانم خرید،یه واحد آپارتمان نقلی در یه شهری که دوست دارم رو نوشته بودم خاله م خرید.موقعیتی که دوست داشتم نصیب دخترداییم شد.
    و جالب اینکه من بازی فراوانی رو دوست دارم و چند روزه انجامش میدادم امروز مامانم خبر داد پولی که شرکت برادرم یکی دو سالی بود بهشون نمیداد رو صبح زنگ زدن گفتن بیاین مراتب اداریتونو طی کنین و پول به حسابتون واریز شه…برای همه‌ی اینها من خوشحالم از سر حسادت نیست پرسشم. ..از صبح از خودم میپرسم من چه باوری دارم که اینا رو در اطرافیانم بهم نشون میده ولی در مورد خودم نه.لطفا نظرتونو بنویسین برام.

ياسمين
    مدیر

سلام
    دليلش عدم احساس ارزشمندى و لياقت هستش
    تو به اندازهء كافى خودت رو لايق اون خونه اون اپارتمان اون موقعيت نمى دونى
    از درون احساس مى كنى از بقيه كمترى و بقيه رو مهمتر از خودت مى دونى
    فايلهاى رايگان اعتمادبنفس رو چندين بار گوش كن

ayda222333666
    مشارکت کننده

ممنون از پاسخ

ayda222333666
    مشارکت کننده

یاسمن جان سلام
    من متوجه شدم باوری که دارم اینه که از کودکی و در فرهنگمون ما رو ترسوندن از زیاد خواستن و قانع بودن رو تمرین کردم..بنظرتون برای این چه باوری باید جایگزین شه؟یه ترمز و یه مقاومتی حس میکنم دارم.یه ترس خفیف .. چون من چندین ساله رو باورها کار میکنم و تا حد زیادی برکت و عشق رو به زندگی وارد کردم.و چند دوره هم از این سایت خریدم و تکنیک های معاشرت و پول کوانتوم و …روی عزت نفس و خودباوری …هم کار کردم.الان باور فراوانیم هم خیلی عالیه نسبت به چند سال پیشم…من امروز متوجه شدم این ترمز رو دارم…ته خواستن هایم یه حس ترس از زیاد خواستن دارم.بصورت جزئی حسش میکنم و هست.حس اینکه قانع بودن خوبه.با قانع بودن خوشحالی..

ياسمين
    مدیر

سلام بله درسته اين هم باورغلطيه كه خيلى شايع هستش،…مى تونى باورى برعكس اون بسازى….

يعنى بايد به اين باور برسى كه از داشته هات لذت مى برى ولى بيشتر مى خواى

در حال نمایش 5 نوشته (از کل 5)
  • شما برای پاسخ به این موضوع باید وارد شوید.