در حال نمایش 3 نوشته (از کل 3)
  • نویسنده
    9797Bahar
    مشارکت کننده

سلام وقت بخیر
    من خیلی سالها پیش یبار که تو اینه نگاه کردم با دقت بیشتری نگاه کردم ب چهرم و یجور حسی بهم دست دادک انگار چهره خودم رو نمیشناسم و چون تو خانوادمون مشکلات روحی و روانی هست فکر کردم شاید همچین چیزی از ی مشکل روحی میاد تا اینکه بعد از اون ب چهره ی بقیه افراد هم ک دقت میکنم احساس عجیبی بهم دست میده حس میکنم نمیشناسمشون و ی حس غریبگی بهم دست میده حس میکنم با چهره ای که از خودم دیگران میبینم غریبم یعنی این چهره هارو درک نمیکنم
    میخواستم نظر شما رو بدونم اگه چیزی راجب به این موضوع میدونید لطفا بهم بگید

ياسمين
    مدیر

توجه و تمركزت رو از اين مسئله بردار مهم نيست…. اگر توى خانواده افرادى هستند كه مشكل روحى روانى دارن ، ناشى از فركانسها و باورهاى غلط خودشونه. باورهاى تو با اونها فرق داره.

Fatemeh6761
    مشارکت کننده

با همین طرز فکر داری به خودت القا میکنی که من مشکل روحی دارم چون خانوادم مشکل روحی دارن واین باور غلط رو داری در خودت شکل میدی .از این افکار بیا بیرون وبه چیزی دقت وتوجه کن که به زندگیت کمک کنه وباعث رشدت بشه .فقط با این افکار وتوجه بهشون خودت وذهنت رو درگیر چیزای به درد نخور میکنی.همه این افکار رو از سرت بیرون کن واگه میخوای خودت رو وروحت رو رشد بدی توجهت رو بذار روی خودت وعلایقت واینکه چی دوست داری رو همونا متمرکز شو. باید انقدر فایل گوش بدی آگاهیهات رو زیاد کنی تا خودت رو بیشتر بشناسی.

در حال نمایش 3 نوشته (از کل 3)
  • شما برای پاسخ به این موضوع باید وارد شوید.