صفحه اصلی اول انجمن ها خرد جمعی رشد فردی چطور باورم رو تغییر بدم

در حال نمایش 5 نوشته (از کل 5)
  • نویسنده
    sarahsmd
    مشارکت کننده

سلام دوستان عزیز من دوتا سوال دارم که خیلی درگیرشم
    یکی اینکه چجوری بدونم تو هرمشکلی کدوم باورم اشتباهه؟
    اون باور اشتباه رو‌چجوری پاک کنم یا جایگزینش کنم؟
    سوال دیگه هم اینکه چجوری خودمو دوست داشته باشم؟
    و اینکه انرژی منفی تفکرات درونی و رویاپردازی زیاد یا شاید وابستگی که باعث مشکل تو رابطه ام شده رو چجوری پاک کنم و درستش کنم؟

ياسمين
    مدیر

سلام. هرچيزى كه دوست دارى داشته باشى ولى درحال حاضر ندارى ، قطعا باورهاى غلطى نسبت بهش دارى كه بدستش نياوردى
    راههاى تغيير باور زيادن گوش دادن به فايلها، حذف ورودى هاى منفى، توجه به زيباييها و فراوانى ، نوشتن، تصويرسازى و …. بهت كمك مى كنن. لطفا فايلهاى رايگان رو گوش كن

sarahsmd
    مشارکت کننده

چطور چیزهایی که دوست داشتم و از دست دادم رو برگردونم؟
    از کجا بدونم مشکل اصلا کجاست؟
    نوشتن خواسته هام منظورتونه؟

من حس میکنم خیلی فکر کردن و رویاپردازیام باعث یه سری مشکلات شده ولی نمیدونم چجوری

Fatemeh6761
    مشارکت کننده

سلام.به احساست توجه کن نسبت به هر اتفاقی ببین حست چطوره اگه حس ترس ،نگرانی ،بی ارزشی،نرسیدن،عجله،ناتوانی و…داری بدون افکارغلطی داری که همونها باور اشتباه تو هستن
    مثلا حس ترس از به هم خوردن رابطه داری ازخودت بپرس برای چی این حس رو داری؟
    جوابش هرچی بود اون میشه باور غلطت
    وقتی باور غلطت پیدا شد با باوری که حس خوبی بهت میده عوضش کن
    مثلا جوابت اینه که میترسم از اینکه طرف مقابلم منو دوست نداشته باشه ..این میشه باور غلطت
    حالا میتونی این باور برای خودت ایجاد کنی که من انقدر ارزشمند ودوست داشتنی هستم که هرکسی دوست داره وقتش رو با من بگذرونه
    البته روند تغییر باور به این راحتی نیست باید تکرار ومداومت باشه وفایلها رو با تکرار گوش بدی.به خصوص فایلهای اعتماد به نفس.

Fatemeh6761
    مشارکت کننده

برای دوست داشتن خودت اول باید کامل فایلها رو گوش بدی بعد تمریناتی که داره رو حتما انجام بدی
    وزمان می بره نمیتونی با یه بار انجام دادن بگی من دیگه خودمو دوست دارم
    یه تمرین عالی تمرین آینه هست که هرروز توی آینه با خودت حرف میزنی واز خودت تعریف میکنی

در حال نمایش 5 نوشته (از کل 5)
  • شما برای پاسخ به این موضوع باید وارد شوید.