صفحه اصلی اول › انجمن ها › خرد جمعی › سلامت › چرا بعد از شکرگزاری تضاد پیش میاد گاهی؟
- این موضوع 9 پاسخ، 1 کاربر را دارد و آخرین بار در 4 سال، 8 ماه پیش بدست
parastookahrizi71 بهروزرسانی شده است.
-
نویسندهنوشتهها
-
28/اسفند/1399 در 23:21 #41315
زرا ارس
مشارکت کنندهسلام و درود به دوستان
و سلام ویژه به عزیزانی که آگاهیشون رو در اختیار بقیه هم میزارن و پاسخ میدن سوالات رو،واقعا ممنون ازشما
سوال من اینه که چرا بعد از تمرکز روی سلامتی و شکرگزاری در موردش که تو طبیعت جایی که فوق العاده حس خوبی به من میده، یه درد عجیبی توی دستم که تا حالا نداشتم اومده سراغم،البته باور دارم که مساله مهمی نیست شاید یه درد ماهیچه ای باشه، ولی مساله مهمتر برام اینه که چرا بلافاصله بعد از اون ساعات خوب و شکرگزاری دردی که تاحالا به این شکل نداشتم اومده سراغم؟28/اسفند/1399 در 23:22 #44077ياسمين
مدیرسلام دوست عزیز. ما در هر لحظه در حال فرستادن فرکانس هستیم پس اتفاقى که برات پیش اومده مى تونه مربوط به فرکانسهایى باشه که قبلش فرستادى. بگرد ببین چه فکر منفى یا باور غلطى مى تونى در این مورد پیدا کنى. احساست رو خوب نگهدار و تا جاییکه ممکنه به درد توجه نکن…
28/اسفند/1399 در 23:25 #44078سعيده نوري
کاربرسلام
من یه نکته جالب از دنیا جااانم یاد گرفتم که دقیقا سوال شما بود
شما شکرگذاری میکنی این عالیه این یه اقدامه در جهت بهتر شدن حالت
اما هنوز یه باورای غلطی در ذهنت هست به قول دنیا جاانم خورده شیشه ی باورهای غلط هنوز در ذهنت وجودداره که حتی وقتی شکر گذاری هم میکنی اون باور غلطا کار خودشونو میکنن و در اوج شکر گذاری تو با تصادهایی روبرو میشی
باید اون shadow believe رو پیدا کنی و درستش کنی
اون موقع شکر گذاری صد درصد جواب میده???28/اسفند/1399 در 23:26 #44079Goli61
مشارکت کنندهچون یه فکر وباور منفی در لایه های ذهنت پنهانه .یا یک ترس .پیداش کن و رفعش کن
28/اسفند/1399 در 23:26 #44080parastookahrizi71
کاربرچرا بعد از شکرگذاری تضاد پیش میاد؟مطمنن تضاد همیشه هست و تضاد باعث میشه که بفهمی چقدر پیشرفت داشتی و شاید شما از درون این حس رو دارید که مثلا هر وقت خیلی خوشحالم مطمنن باید یه اتفاق ناراحت کننده برام بیفته و این حس دردرون شما ریشه داره و با کاوش کردن در درون خودت میتونی پی ببری که چرا در لحظه ای که حالت از هر نظر خونه یه تضادی پیش میاد که تو فکر بری.
من یه دوستی داشتم هر وقت زیاد باهم میخندیدیم میگفت خدابخیر کنه بعدش باید کلی گریه کنم همینم میشد چون این باور غلط رو پذیرفته بود وبعدش یه اتفاقی میفتاد که بعضی اوقات تا چند روز درگیر بود الان شما هم با کاوش کردن در درن خوددتون به سوال خودتون پاسخ میدید مطمن هستم.
موفق باشید28/اسفند/1399 در 23:27 #44081Zhaleh72
مشارکت کنندهسلام به دوستان گرامی
در اینجا سعید ه جان به shadow believe اشاره کردن اگه امکانش هست کمی درباره اش توضیح بدهید ممنون میشم. چون توی فایلهای صوتی من این اصطلاح رو نشنیدم ضمن اینکه من فایلها رو بارهای بار گوش کردم و لذت بردم و بکار بستم و از دنیا جون هم خیلی خیلی سپاسگزارم که باعث شدن کلی آگاهی و اتفاق های خوب به زندگی من سرازیر بشه. و امیدوارم این اتفاقات خو ب برای هر کسی که دلش میخواد تغییر کنه، حاصل بشه . .28/اسفند/1399 در 23:27 #44082Mo1353
مشارکت کنندهمعنی شکر گزاری یعنی اینکه خدایا،لطفا از همین بیشتر?حالا اگه تضادی پیش میاد یا حست خوب نبوده که خودت فقط میتونی تشخیصش بدی یا در پس اون تضاد اتفاق بسی شیرینتر و مهم تری قراره بیفته.شما به شکر گزاریت با حس خوب ادامه بده کائنات حتما جواب حس خوبت و ایمانت بهش رو خیلی خوب میده
28/اسفند/1399 در 23:28 #44083ياسمين
مدیرژاله جان باورهاى پنهان اون دسته از باورهایى هستند که مانع رسیدن به اهداف مى شن ، وقتى فکر مى کنیم همه چیز عالیه ولى به خواسته نمى رسیم ، باید دنبال باورهاى پنهان بگردیم
خیلى وقتها اونها رو مى شه در کلاممون پیدا کنیم.
28/اسفند/1399 در 23:29 #44084Goli61
مشارکت کنندهعنی یه باوری که شاید از دو سه سالگی در ذهن شما شکل گرفته و شما اصلا نمیدونی وجود داره ولی تاثیرش رو میذاره در زندگیت ومانع رسیدن به اهدافت میشه .معمولا در تضادها میشه مچ این باورها رو گرفت .
مطمئنم ترس داشتی موقع شکرگزاری .ترس ازدست دادن سلامتی .???چیزی نیست تمرکز نکن روش خودش خوب میشه28/اسفند/1399 در 23:30 #44085parastookahrizi71
کاربردوست عزیز مطمنن موقع شکرگذاری ترس و استرس دارید و این ترس باعث ایجاد چنین شرایطی میشه.
خیلی توجه نشون نده و اینکه به بیماری توجه نکن به سلامتی فکر کن نه بیماری. -
نویسندهنوشتهها
- شما برای پاسخ به این موضوع باید وارد شوید.