صفحه اصلی اول انجمن ها خرد جمعی رشد فردی پیوستن به منبع انرژی

• این موضوع 3 پاسخ، 3 کاربر را دارد و آخرین بار در 4 سال، 5 ماه پیش بدست Rezvan به‌روزرسانی شده است.
در حال نمایش 4 نوشته (از کل 4)
  • نویسنده
    Rezvan
    مشارکت کننده

سلام به یاسمین جون و بقیه دوستان
    می دونید من سه ماه که به شما عزیزان پیوستم و الان به تازگی ذهنم شده پر از سؤال. هیچ شکی ندارم سؤالام اصلا بخاطره شک به قوانین نیست فقط یه سری سؤال که بعضی وقتا تعجب می کنم که چقدر نسبت به جهان پیرامونم اینقدر دقیق شدم که هی سؤال دارم عبن بچه های ۴ ۵ ساله که مرتب در حال پرسش هستن. فکر می کنم نشونه خوبی یادم که تو یکی از فایلهای رایگان دنیا جون گفته بود که این امر طبیعی و البته خوب.
    سؤالی که خیلی ذهنم این روزا مشغول کرده این هستش که وقتی میمیریم یعنی به انرژی منبع متصل میشیم و حال مون عالی میشه از همه نظر ولی می خواستم بدونم آیا این برای همه انسانها یکسان؟ یعنی اون آدمی که تو دنیا ظلم کرده و تا اخر عمرشم همونطور ادامه داده اونم بعداز مرگ حالش خوب و منبع انرژی می پیونده؟
    ممنون از پاسخگویی شما

ياسمين
    مدیر

سلام. بستگى به درجه تكامل روح داره ولى همه به منبع مى پيوندند

Fatemeh6761
    مشارکت کننده

برای همه انسانها مرگ آرامشه ورسیدن به بعدانرژی تنها چیزی که هست انسان با توجه به تکاملی که داشته میتونه آرامش بیشتری داشته باشه آدمی که ظلم کرده فقط از اینکه نتونسته زندگی خوبی داشته باشه ونتونسته درست زندگی کنه ناراحته ویه جور عذاب وجدان میگیره چون با خود واقعیش روبرو میشه که چی بوده ولی چطور آدمی شده روی کره ی زمین اما جالب اینجاست که اگه خود روح بخواد میتونه دوباره در جسم دیگری بیاد روی کره ی زمین واشتباهشو جبران کنه تا بتونه به تکامل برسه.کتاب سفر روح رو بخونی به جواب سوالات میرسی.

Rezvan
    مشارکت کننده

چه جالب خیای کنجکاو شدم که گفتین میتونه توی یه کالبد دیگه قرار بگیره و بیاد که جبران کنه. حتما پی دی اف این کتاب می خونم.
    ممنون مهربون.

در حال نمایش 4 نوشته (از کل 4)
  • شما برای پاسخ به این موضوع باید وارد شوید.