صفحه اصلی اول انجمن ها خرد جمعی رشد فردی پیشنهاد کاری جدید

در حال نمایش 8 نوشته (از کل 8)
  • نویسنده
    moji2117
    مشارکت کننده

سلام من سوال کردم اما مثل اینکه نیست
    من پیشنهاد کاری تو رشته ی خودم و شهر خودم کار اداری و ازمایشگاهی یکی پیشنهاد داده و گفته حضوری باید بیای صحبت کنی شاید حقوق ش از اینجا مقداری پایین نر باشه البته اینجا شیفت شب بالاس
    نمیدونم رفتی چ جوری صحبت کنم و انتخاب کنم یا نه و از طرفی بیشتر میتونم وقت بزارم رو خودم کار کنم
    میشه راهنمایی کنید

ياسمين
    مدیر

سلام. بله با ايمان ، اطمينان و اعتمادبنفس و علاقه به اون كار قطعا موفق مى شى

moji2117
    مشارکت کننده

و اینکه من واسه فروش زمین حتی تصمیم به شکایت داشتم که با پسر عموم شریک مبلغش زیاد نبود اما تضاد مالی داشتم نیاز داشتم بهش یکی دوبار به پدرم گفتم اما از وقتی با دنیا اشنا شدم دیگه نگفتم و
    یه روز واسه خودم همونجور که تو پست شکوه سوگواری گفتین واسه خودتون ددلاین بزارین من اینکارو کردم و خیلی سبک تر شدم و سه روز پیش یعنی روز دوم بابام 8 صب زنگ زد که پسر عمو زمینت رو‌فروخته گفته چند روز دیگه بهت میدم
    یه طرف ذهنم میگه تو اینو خلق کردی به کمک خدا و یاری کائنات و خیلی خوشحال شدم و خداروشکر کردم و اصلا من یه جورایی فروش زمین رو فراموش کرده بودم.
    اما یکی دو روزه یه طرف ذهنم میگه چی میگی بابا زمین بوده فروخته دیگه مگه چیکار کردی فلان! و مدام بهش میگه خفه شو بشین سر جات من اینو خلق کردم چرا قبلا فروش نمیرفت این همه استرس داشتم وای چرا فروش نرفت تا کی فروش بره چرا باهاش شریک شدم اینجوری
    این چ‌باوریه بازم خفه ش کنم اینجوری یا نه اشتباهه

moji2117
    مشارکت کننده

علاقه دارم چون کار عملیه و کار چایسازی هست که خودمون چایی داریم و چند سالی تو کارخونه چای کار کردم قبلا

moji2117
    مشارکت کننده

امکانش هست سوال تاپیک مورد اخرم رو راهنمایی کنید ممنونم

ياسمين
    مدیر

وقتى باورهاتو درست كردى و اون زمينو رها كردى ، به فروش رفت. پس بجاى سرزنش كردن خودت دايم بگو من با ذهنم تونستم. پس از اين به بعد هم روى هرچيز خوبى كه تمركز كنم ، بدستش ميارم. با كمترين تلاش فيزيكى و باورهاى درست توى كارى كه بهش علاقه دارم بهترين نتيجه رو مى گيرم

moji2117
    مشارکت کننده

مرسی یاسمین خانم ممنونم

ياسمين
    مدیر

خواهش مى كنم

در حال نمایش 8 نوشته (از کل 8)
  • شما برای پاسخ به این موضوع باید وارد شوید.