صفحه اصلی اول انجمن ها خرد جمعی پول پیدا کردن شغل

در حال نمایش 4 نوشته (از کل 4)
  • نویسنده
    pareya
    مشارکت کننده

سلام من مدتیه دنبال این هستم که آنلاین شاپم رو دوباره فعالش کنم چون خیلی وقته که ازش هیچ درآمدی ندارم و پولی هم دیگه ندارم تا کارمو دوباره شروع کنم
    خیلی دوس دارم برای خودم کار کنم ، و عاشق انلاین شاپ داشتن هستم ولی در حال حاضر سرمایه ای ندارم
    از یک طرف هم شغلی پیشنهاد شده که تایم کاری و حقوق نسبتا خوبی داره ولی چون حالت حسابداری و حساب کتاب داره خیلی با روحیات من سازگار نیست و علاقه چندانی بهش ندارم
    بنظرتون برم این کارو بخاطر پولش شروع کنم یا بشینم بازم صبر کنم و رو خودم کار کنم تا از یه راهی بتونم انلاین شاپمو فعال کنم؟
    خیلی گیج شدم نمیدونم چیکار کنم
    ممنون میشم راهنمایی کنین

ياسمين
    مدیر

سلام ، بستگى به خودت داره ، اگر براى انلاين شاپ احتياج به پول دارى مى تونى فعلا از اين شغل جديد پول جمع كنى و در كنارش روى باورهاى مالى ت كار كنى تا كم كم بتونى كار دلخواهت رو انجام بدى

N.n
    مشارکت کننده

درود
    یاسی جون ،منم همیشه دوست داشتم صاحب کارخودم باشم‌.ودرآمدم به حضورم وابسته نباشه.ولی اصلا نمیدونم از کجا شروع کنم.
    توی دوتاحیطه ی کاری فعال هستم ولی ترفیع کاری خاصی ندارند این موسسات و صرفا کار میکنی که پول بیشتری تو جیب صاحب کار برود.هم حسادت میکنم که یه ادمی صاحب کاری شده که فقط با سرمایه ی زیاد میتونم بدست بیارمش.هم حس ناتوان بودن دارم که هر کاری کنم درامدم بیشتر نمیشه.

ياسمين
    مدیر

سلام ، از كارى كه بهش علاقه زيادى دارى مى تونى به درامد برسى

در حال نمایش 4 نوشته (از کل 4)
  • شما برای پاسخ به این موضوع باید وارد شوید.