صفحه اصلی اول انجمن ها خرد جمعی پول پیدا کردن استعدادم

• این موضوع 4 پاسخ، 4 کاربر را دارد و آخرین بار در 4 سال، 6 ماه پیش بدست Samiik به‌روزرسانی شده است.
در حال نمایش 5 نوشته (از کل 5)
  • نویسنده
    Samiik
    مشارکت کننده

سلام دوستان عزیزم
    من برای درآمدزایی به سمت کارهای مختلفی رفتم ولی از نوجوانی همیشه اطرافیانم یا دوستان و آشناها ازم خواستن که با مطالبی که بلد هستم راهنمایی‌شون کنم. در واقع همیشه از من بعنوان مشاور راهنمایی میگیرن. در زمینه رابطه، زندگی شخصی، رشد فردی و حتی تصمیم گیری و حل مسائل‌شون.
    من مدرک خاصی در این زمینه ها ندارم ولی بیش از ده سال هست که در اکثر این زمینه‌ها مطالعه کردم، ورکشاپ و کارگاه شرکت کردم.
    خودم هم مطمئنم به تولید محتوا در این زمینه هم علاقه زیادی دارم و هم توانایی خیلی خوبی.
    ولی وقتی به کسب درآمد از این طریق فکر میکنم مسیر واسم گنگ هست.
    پیشنهادتون چیه برای اینکه مطمئن بشم مسیرم درسته و اینکه چطور باور کنم نداشتن مدرک مانعی ایجاد نمیکنه؟

ياسمين
    مدیر

سلام اگر اطمينان و ايمان و باورهات قوى باشه فقط بايد قدم اول رو بردارى و اقدام كنى. مسير برات باز مى شه

Fatemeh6761
    مشارکت کننده

به نظر من شروع کن در همین زمینه که بهش علاقه داری سرچ کن ببین کسایی که تو این زمینه فعالیت کردن چی کار کردن چه جوری شروع کردن. زندگینامه افراد موفق هم بخونی کمکت میکنه که باور کنی حتمانباید مدرک داشته باشی همین که آگاهی بالایی داشته باشی وخودت در کارت موفق باشی همه تورو باور میکنن بدون مدرک .

Sepidlng
    مشارکت کننده

سلام دوست عزیز. من خودم بعد از 35 سال فهمیدم که علاقه ای ب کاری که میکردم ندارم و مسیرم و تغییر دادم ب سمت چیزی که عمیقا علاقه مندم. کما اینکه ب شغل قبلیم هم روزگاری علاقه من بودم ولی اصلا از تغییرش ناراحت نیستم چون ب نظرم هر زمان و هر جایی از زندگی یک دستاورد خاصی برای ما داره. شاید در ادامه مسیر باز بخوام کار دیگه این انجام بدم که اصلا ب نظر من چیز بدی نیست چون حال امروزم رو این فعالیت خوب میکنه و از فردا خبری ندارم . ترجیح میدم حال دلم خوش باشه. ب نظر من چیزی که حالتو خوب میکنه انجام بده.

Samiik
    مشارکت کننده

ممنونم دوستان ????
    عالی هستین
    دقیقا از وقتی شروع کردم به تولید محتوا در زمینه ای که دوست دارم، مدام نشونه و ایده میاد سراغم

در حال نمایش 5 نوشته (از کل 5)
  • شما برای پاسخ به این موضوع باید وارد شوید.