در حال نمایش 7 نوشته (از کل 7)
  • نویسنده
    Saminhoho
    مشارکت کننده

سلام
    من پارسال اینموقع کار پیدا کردم، کلی با حقوقم بااینکه کم بود عشق میکردم، حس خوب داشتم از محل کارم شکرگزاری می‌کردم ، که بعد از 9 ماه یهو بیمار شدم ولی بازم به فال نیک گرفتم و گفتم تغییر مدارم بوده و حتما قراره برم شغل آرزوهام و حتما جای بهتر ولی الان 4ماهه بیکارم بی پول شدم و خیلی مریض میشم! چرا یهو اون حس های خوب که هنوزم یادش میفتم قند تو دلم آب میشه به اینجا رسید؟! چیکار باید بکنم ؟ برای تمرینها تمرکز ندارم ولی دوباره ورکشاپها را دارم از اول گوش می‌کنم

Saminhoho
    مشارکت کننده

یهو بیکار شدم، اشتباهی نوشتم بیمار

ياسمين
    مدیر

سلام. اگر توجهت روى داشته ها و نعمتهاى زندگيت و زيباييهاى اطرافته ، اجازهء ورود اخبار و فيلم و اهنگ و حرفاى منفى به ذهنت نمى دى و روى باورها بخصوص احساس لياقت و ارزشمندى و باور فراوانى كار كردى
    پس فقط بايد از مسير لذت ببرى ! يعنى چى ؟ هر كارى كه انجام ميدى با لذت انجام بده. با كيف غذا بخور. با لذت توى هواى ازاد قدم بزن. و بابت زنده بودن و تمام نعمتهاى زندگى ت شكرگزار باش
    و
    ذهنت رو درگير كار و درامد نكن. رهاش كن . وقتى حال دلت عميقا خوب باشه اونم پيدا مى شه شك نكن

Saminhoho
    مشارکت کننده

بله ممنونم
    ولی مشکلم اینه خیلی بالا پایین دارم اینروزها، خیلی سعی میکنم شرایطم را ثابت کنم ولی بازم دو روز عالی هستم و پر از امید و انگیزه و یه روز داغون و ترکیده. چطور ثابتش کنم؟ همش میگم اگر برم سرکار و سرم گرم بشه نگران هزینه هام نباشم برمیگردم به اوج، مثل اونروز که انگار همچی عالی بود و من یکه تاز بودم و هروز معجزه می‌دیدم

Fatemeh6761
    مشارکت کننده

سلام .حس وحالت رو با هر چیزی که الان داری خوب نگه دار
    اتفاقا از این فرصت بیکاری استفاده کن کتاب بخون فایلها رو مرور کن خودت رو با علاقه مندیهات سرگرم کن توجهت رو از روی کار بردار
    یه جورایی احساس خوب داشتن کار رو در خودت ایجاد کن حسی که وقتی میاد توی ذهنت دیگه از روی نیاز نباشه
    مثل احساسی که موقع سر کار رفتن داشتی همون حس رو در خودت ایجاد کن انگار که واقعا الان سرکار میری وخیلی خوشحالی.
    مهمترین چیز احساس خوبه همونطور که دنیا جون همیشه میگه احساس خوب= اتفاق خوب

Saminhoho
    مشارکت کننده

ممنونم ❤️

Fatemeh6761
    مشارکت کننده

خواهش میکنم عزیزم?

در حال نمایش 7 نوشته (از کل 7)
  • شما برای پاسخ به این موضوع باید وارد شوید.