در حال نمایش 6 نوشته (از کل 6)
  • نویسنده
    Arnika1393
    مشارکت کننده

سلام من در ورکشاپ پول کوانتومی هستم
    خوشبختانه خیلی از باورهای غلط مالی خودم رو پیدا کردم و بعضی از اونها رو دارم درست میکنم
    فقط اینکه وقتی با دوستامون بیرون میریم تنها کسی که دست به جیب میشه و برای بقیه خرج میکنه همسر من هست و من اصلا نمیتونم تحمل کنم بخاطر همین همیشه لذت تفریح برای من تبدیل به جهنم میشه در صورتیکه بقیه دوستان از لحاظ مالی از ما خیلی بهترن
    من چطوری میتونم رها کنم این موضوع رو خیلی تلاش میکنم اما به نتیجه نمیرسم

ياسمين
    مدیر

سلام. بايد بيشتر روى احساس لياقت و باور فراوانى ت كار كنى

Fatemeh6761
    مشارکت کننده

سلام.جهان باورهای مارو به ما اثبات میکنه
    باور غلطت اینه که ما هر دفعه میریم بیرون همسرم خرج میکنه اینو عوضش کن که ما هر موقع میریم بیرون فقط برای خودمون خرج میکنیم یا هرکس سهم خودش رو حساب میکنه
    واینکه میگی دیگه تحمل ندارم داری به چیزی توجه میکنی که دوست نداری جهانم میگه فرمانبردارم وهمین روند تکرار میشه
    برای رها کردنش فقط وفقط وقتی میری بیرون به این فکر کن که چقدر خوش میگذره وخدارو بابت خوش گذرونی که در کنار همسرت داری شکر کن

Arnika1393
    مشارکت کننده

خیلی خیلی ممنونم از پاسخ خوب شما عزیزان

Shaghayegh1370
    مشارکت کننده

سلام من زندگیمو از حقوقی ک شوهرم میگیره میگذرونیم وقتی ک حقوق میگیره خیل خوبه همه چیز خرید میریم رستوان و خوش میگذرونیم ولی خیلی زود پولش تموم میشه یعنی ما فقط چند روز در ماه پول داریم بقیه اش تا دوباره حقوق بگیره باید منتظر این مقدار کم یارانه و… اینا باشیم یا شوهرم مجبوره مسافر کشی کنه برا خرج روزانه
    من نمیدونم باید چیکار کنم. ممنون میشم راهنمایی کنید منو

ياسمين
    مدیر

سلام. بايد باورهاى فراوانى و پول و اعتمادبنفس رو تغيير بدى. فايلهاى مربوطه رو گوش بده

در حال نمایش 6 نوشته (از کل 6)
  • شما برای پاسخ به این موضوع باید وارد شوید.