سلام ب همه
خلاصه بگم ، موضوع زراعت پدرمه. به هررررکاری دست میزنه اگر اون بالاترین قیمت رو توی بازار داشته باشه بعد از اینکه پدرم وارد اون کار میشه ( باغ داریم و زراعت هم میکنیم کنارش ) تا وارد اون کار میشه قیمتش ب شدت افت میکنه. جوری که حتی پولی که خرج کرده برای این زراعت رو هم بدست نمیاره..
چیکار کنم؟؟
خیلی انرژی فرستادم. وضعیت یکم خوب میشه باز بد میشه??♀️
سلام. مسئله باور كمبود و عدم لياقت پدرت هست… ايشون خودش بايد مسير زندگى زمينى ش رو طى كنه…
اگر با پدرت زندگى مى كنى باور فراوانى و احساس لياقت خودت رو افزايش بده ممكنه حتا از راه ديگه اى به درامد برسى..
ممنون یاسمین جان ♥️ چطور میتونم باور فراوانیمو افزایش بدم؟؟ پدرم خیلی غمگینه? خیلی دوست دارم کمکش کنم اما واقعا نمیشه. من فقط میتونم روی خودم کار کنم. اما پدرم چی؟
بله تو مى تونى روى خودت كار كنى… باور فراوانى رو با ديدن ، تاييد و تحسين زيباييها، نعمتها ،ثروت ها ، لذت بردن از ديدن خريدهاى مردم در فروشگاهها و خيلى چيزاى ديگه مى تونى افزايش بدى
وقتی تو روی خودت کار کنی مطمئن باش پدرتم از حالت ناراحتی درمیاد شرایط عوض میشه باور فراوانی یعنی به سخاوت وبخشندگی جهان اطمینان داشته باشی که مطمئنن از هزاران راهی که ما نمیدونیم جهان مسیر رو برای ما باز میکنه فقط باور کن که هر اتفاقی بیوفته حتی اگه قیمتا بیاد پایین هیچ تاثیری در کار پدرت نداره ومشتری به بهترین قیمت خرید میکنه.یه تمرین خوب اینه که با صدای خودت ضبط کن ومدام گوش بده که نعمت وثروت همه جا فراوونه.من لایق بهترین زندگی ورفاه هستم .من لایقم که زندگیم متحول بشه.وجملاتی که خودت میدونی حس خوب بهت میده .باورهای غلطت رو شناسایی کن وبا باورهای درست جایگزین کن .ودر این مدت زمان کوچکترین نشونه ها رو تایید کن چون باعث اتفاقات خوب بزرگتری میشه.واحساساتت رو هر لحظه کنترل کن به جای ناراحتی برای پدرت حالت رو خوب نگه دار وبا انرژی مثبت وایمان قوی به نیروی خودت ونیروی کائنات منتظر اتفاقات خوب وقشنگ باش