صفحه اصلی اول انجمن ها خرد جمعی پول پول از دست رفته

در حال نمایش 5 نوشته (از کل 5)
  • نویسنده
    moji2117
    مشارکت کننده

سلام پولم رو چند ماه پیش کاری رو شروع کردم از دست دادم ؛ یعنی در واقع بگی از دستت ندادم دیگه به خاطر شرایط خانواده نمیتونم اون شغل رو ادامه بدم همش چند ماه بود شروع کرده بودم اونجا از شکر گذاری اینا هم استفاده میکردیم یا ضمیر ناخوداگاه و اموزش های دیگه نمیدونم چجوری اون شغل رو شروع کردم ؛ چون مشکلاتی رو داره که ممکنه به اطرافیان اسیب برسونه
    الان خودم با اون مشکل مالی کنار اومدم چون خودم باعث شدم وتقریبا دارم خودم رو میبخشم اما خانواده م فکر میکنن تا چند ماه بعد سال جدید اون پول رو میگیرن اما امکان پذیر نیست نمیتونم ناراحت شون کنم وگرنه دارم پنهون کاری نمیکنم یاسمن خانم میشه کمک کنید لطفا تا عید هم میتونم تا نصف اون مبلغ رو تقریبا جبران کنم

ياسمين
    مدیر

سلام. هرچى بوده گذشته كار جديدى رو كه علاقه دارى شروع كن. روى باورهاى فراوانى و اعتمادبنفس و عزت نفست هم كار كن

moji2117
    مشارکت کننده

علاقه مو چجوری بهتر پیدا کنم
    به چند تا چیز علاقه دارم
    تو ورکشاپ با وجود ترس هایت حرکت کن خانم گرایلی گفتن ترس رو بزارید کنار من به خاطر خانواده و طرد شدنشون اون شغل رو کنار گذاشتم( اینم میشه ترس ) ازش بیرون اومدم چون شاید ۲ یا ۵ یا ۱۰سال تو همین ایران زیاد نمیتونستین ببینمشون باید یه جور کلا یه مدت قیدشون رو میزدم چجوری اینو با خودم کنار بیام

ياسمين
    مدیر

توى ذهنت بگرد ببين از بچگى چه كارى بوده كه خيلى بهش علاقه داشتى ؟ بابتش تشويق مى شدى ؟ يا نه حتا خودت به تنهايى و با جسارت توى اون مهارت داشتى ؟
    اون كارى كه حاضر باشى بدون دريافت پول ساعتها انجامش بدى و گذر زمان رو حس نكنى، اون مى شه علاقه ت. و اگر اونو دنبال كنى ، چون بهش عشق دارى قطعا درامد خوبى ازش بدست ميارى.

moji2117
    مشارکت کننده

تاسیسات دوس دارم و تعمیر گیربکس اتومات
    گفتین تشویق… من اینقد به ماشین علاقه دارم که ماشینی که داشتم پسرم صدا میزدم
    همین ماشین و رانندگی به خاطر خاطره ها ی بد اطرافیان نمیذاشتم ماشین بگیرم یا حتی گواهی بگیرم اما یهو گفتم من حتما میخام بدون داشتن پول نقدی یه هفته خریدم
    من رانندگی رو خودم بدون دریافت پول هم ساعت ها بدون خستگی در حاضر ذهنم میرسه انجام میدم اونم از عشق ماشینه فکر کنم
    راه حل دیگه ای داره که علاقه مو پر قدرت تر پیدا کنم چون نمیدونم چرا همیشه برام سواله از بچکی خاطراتی یادم نمیاد چرا

در حال نمایش 5 نوشته (از کل 5)
  • شما برای پاسخ به این موضوع باید وارد شوید.