صفحه اصلی اول › انجمن ها › خرد جمعی › سلامت › پسوریازیس
- این موضوع 7 پاسخ، 2 کاربر را دارد و آخرین بار در 4 سال، 6 ماه پیش بدست
Rezvan بهروزرسانی شده است.
-
نویسندهنوشتهها
-
11/خرداد/1400 در 12:55 #41620
Rezvan
مشارکت کنندهسلام دوستان عزیز،
من یه بیماری خود ایمنیدارم که ریشه ژنتیکی داره یعنی پدر و برادرم هم این بیماری دارن ولی خیلی خفیف تر از مال من. پسوریازیس یه نقص تو سیستم دفاعی بدن که باعث دونه های پوستی ریز در سطح پوست میشه. تا وقتی که ایران بودم فقط اندازه پنج سانت روی هر دو ساق پام کمی دونه قرمز میزد تقریبا شکل جوش پوستی ولی ریز هستن معمولا. ولی فقط یک ماه بعد از اینکه مهاجرات کردم با اینکه جایی که هستم از نظر آب و هوایی تقریبا شبیه شمال ایران هست ولی خیلی بیماری من حاد شد دکترا میگن بخاطره بارداری و بچه دار شدن چون سیستم دفاعی در بارداری ضعیف میشه و بیماری من شدید تر شده و در همون شدت باقی مونده طوری که تمام سطح ساق پا و رونم و پشت بازوهام معمولا همیشه پر از این دونه های ریز اینقدر پمادهای استریود و کرتون مصرف کردم ولی این پمادها فقطپیشگیری هستن چیزی درمان نمی کنن.
ویسهای دنیا جون خیلی گوش کردم که راحع به سلامتی هست و اینکه هراز صبح که بیدار میشم و شبها قبل از خواب تصور می کنم که با هر پمپاژ قلبم موجی از سلامتی وارد بدنم میشه ولی امروز یهو دیدم بعد از یک هفته تمیرین کردن کلی دونه جدید زدم که خیلی انرژی منفی گرفتم و ناراحت شدم.
لطفا با نظرهاتون کمکم کنید تابتونم بیماریم درمان کنم.
سپاس از همگی شما11/خرداد/1400 در 12:58 #44877ياسمين
مدیرسلام. همه چيز توى ذهن هستش. اگر هم بيماريت ژنتيكى باشه مى تونى برطرفش كنى…. توجهت رو از روش بردار چطورى ؟ انقدر به جوشها نگاه نكن ، راههاى درمانى مختلف رو سرچ نكن و درموردش حرف نزن. بدنت رو همينطورى كه هست بپذير و دوست داشته باش و شكرگزارى كن. به مرور علايم محو مى شن…
11/خرداد/1400 در 15:28 #44878Rezvan
مشارکت کنندهممنونم یاسمین جون مهربون
چشم این کارایی که گفتین از همین الان انجام میدم.11/خرداد/1400 در 15:35 #44879ياسمين
مدیرخواهش مى كنم
يادت باشه به هر چيزى دايم توجه كنى و توى ذهنت درگيرش باشى (يعنى اون فكر ، ذهن تو رو مشغول كنه) ، يعنى نپذيرفتيش…..و وقتى نپذيرى ، هى اذيتت مى كنه! پس بپذيرش و باهاش به صلح و آشتى برس….. آرام آرام مى بينى كه محو شده!!11/خرداد/1400 در 17:40 #44880Rezvan
مشارکت کننده??ممنونم یاسمین جان
حتما محو میشه یعنی من این کار میکنم و یه روزی همینجا باز میام می نویسم که درمان شده اونم بعد از ۱۵ سال12/خرداد/1400 در 18:16 #44886Rezvan
مشارکت کنندهسلام یاسمین جون،
فکر کنم که من یه اشتباهی تو تمرینم انجام دادم. من ۱۵ سال این بیماری دارم ولی هیچ وقت به این شدت نبوده، امروز متوجه شدم یجورایی کل پای من پر از دونه های ریز قرمز شده هیچ وقت اینطور نبوده همیشه فقط قسمتی از ساق پام بود الان کل پام هست.
من از یک هفته قبل هر شب قبل از خواب و صبح بعد از بیدار شدن تصور می کردم که موجی از سلامتی در بدنم میاد و هر بار تمرکزم می بردم روی این دونه هایی که میزنم یعنی موج سلاکتی تصور می کردم ولی به طوری که دار رو دونه ها تأثیر میذاره و اونارو درمان میکنه
احساس می کنم چون تمرکزم این مدت بردم روی اونها به این شدت خودشون نشون دادن وخیم تر شد بیماری.
درست این استدلال؟
ممنون میشم اگه پاسخ بدین
و اگه امکانش هست یه تمرین صحیح دراین رابطه معرفی کنید.
سپاس از شما12/خرداد/1400 در 23:57 #44890ياسمين
مدیرتمركزت رو ببر روى پوست سالم ، و بقيه اندامهاى بدنت كه اين همه سال بدون مشكل در خدمت تو بودند….
13/خرداد/1400 در 09:17 #44891Rezvan
مشارکت کنندهممنونم، همین کار می کنم.
-
نویسندهنوشتهها
- شما برای پاسخ به این موضوع باید وارد شوید.