در حال نمایش 5 نوشته (از کل 5)
  • نویسنده
    Mahak.sh
    مشارکت کننده

سلام دوستان عزیز من یه مشکل خیلی بزرگ دارم من یه پسر نوجوان دارم وخیلی باهاش به مشکل خوردم اصلا باهام نمی سازه وهمین طور با خواهرش به من بی احترامی میکنه حرفهایی میزنه که قلب منو میشکونه به خاطره همین موضوع من به شدت افسرده شدم ویک طرف بدنم بی حس شده وبا خودم میگم چطور میشه که بچه ای که خودم به دنیا آوردم بزرگش کردم بامن اینطور رفتار کنه من میخوام این مشکل رو با استفاده از قوانین حل کنم لطفا به من کمک کنید ممنون ?

ياسمين
    مدیر

سلام ؛ بچه هاى تو ، آينهء درونت هستند. يعنى اگر از پسرت بى احترامى و پرخاشگرى مى بينى بخاطر اينه كه خودت با خودت رفتار خوبى ندارى و از درون خودت رو دايم سرزنش مى كنى… احساس ارزشمندى ، خوب بودن و كافى بودن نمى كنى….روى اعتمادبنفس و عزت نفست كار كن و بجاى تمركز روى رفتار بد پسرت ، به سلامتى و خوبياش توجه كن….

Fatemeh6761
    مشارکت کننده

۶فایل اعتمادبه نفس کمکت میکنه.
    خودت رو اولویت قرار بده .همیشه اول خودت بعد بچه هات.هرروز برای خودت وقت بذار مدیتیشن انجام بده فایلها رو هرچقدر میتونی گوش بده
    توجهت رو از پسرت بردار بذار روی تغییر خودت.
    شکرگزار وجود بچه هات وهرچه که الان در زندگیت داری باش ودر لحظه ی حال زندگی کن.

Fatemeh6761
    مشارکت کننده

سلام.از رو صندلی قربانی بلند شو نگو من خوبم اینا منو اذیت میکنن تو خودت خودتو اذیت میکنی .همش به خاطراینه که خودت رو نادیده گرفتی از درون عشقی به خودت نداری ومیخوای از دیگران از جمله بچه هات عشق دریافت کنی
    تازمانیکه به خودت، کودک درونت که پرتش کردی یه گوشه توجهی نکنی بغلش نکنی نبینیش اطرافیانت همینجوری باهات رفتار میکنن.
    یه عکسی از بچگیت رو بذار جلو چشمت بهش نگاه کن باهاش حرف بزن اون درونت وجود داره تو نادیدش گرفتی دیگران هم تورو نادیده میگیرن بهت بی احترامی میکنن .
    فقط راهش آشتی با درون خودته.

Mahak.sh
    مشارکت کننده

ممنونم فاطمه عزیز ویاسمین جون برای راهنمایی وکمکتون ???

در حال نمایش 5 نوشته (از کل 5)
  • شما برای پاسخ به این موضوع باید وارد شوید.