• این موضوع 6 پاسخ، 4 کاربر را دارد و آخرین بار در 4 سال، 8 ماه پیش بدست somimey به‌روزرسانی شده است.
در حال نمایش 7 نوشته (از کل 7)
  • نویسنده
    Aftab
    مشارکت کننده

سلام من 19سالمه پریودی نامنظم داشتم حدودا چند روز میرفتم بالا
    الان دوماهه که به خاطر استرس و افکار منفی خونریزیم خیلی کم شده و مثل اخرای پریودی قبلا خون میبینم میشه بگید با فرکانس چطوری میتونم خونریزیمو مث قبل کنم و پریودیمم منظم بشه

ياسمين
    مدیر

دنيا توى فايلها توضيح مى ده كه چطورى افكار منفى رو كنترل كنى … لطفا فايلهاى رايگان و اگر وركشاپ دارى كامل گوش كن…اينستاگرام دنيا هم پست هاى عالى داره

Aftab
    مشارکت کننده

ممنون عزیزم

Aftab
    مشارکت کننده

من حقیقتا سه ماه پیشم رابطه داشتم و میدونم حامله نیستم و پریودم شدم اما توهم میگیرم که حاملم وبخاطر فکرام و استرسام باعث خونریزی کمم شده و افکار وجودمو فرا گرفته. یعنی فایل افکار منفی و گوش بدم یا چیزای دیگه هم براش هست
    مرسی متشکرم که جواب میدین

Fatemeh6761
    مشارکت کننده

سلام.اول توجهت رو از مقدار خونریزیت بردار چه کم باشه چه زیاد بدن تو به شکل طبیعی هرماه اون سیکل رو داره پس نگران نباش.دوم از این به بعد ده روز قبل از سیکل هر روز بابت این فرآیند طبیعی شکر گزاری کن مثلا خدایا شکرت هرماه به طور طبیعی دوره ی پریودیم خیلی راحت وخوب تموم میشه.یا خدایا شکرت که بدن سالمی دارم که هر روز سیستم ایمنی بدنم رو بالاتر میبره.وهر جمله ای که برای این دوران تورو اذیت میکنه برعکس کن وبابتش شکر گزار باش.
    به مرور زمان با توجه کردن به جنبه های مثبت این دوره خیلی راحت سپری میشه برات
    ازطرفی با خوب کردن حس وحالت وبالا بردن انرژیت وکار کردن روی خودت نذار غرق در استرس وافکار منفی بشی خودت رو سرگرم علایقت کن .ورزش ورقص وکتاب خوندن رو به جای استرس ونگرانی انتخاب کن ودر لحظه حال زندگی کن.

Aftab
    مشارکت کننده

مرسی عزیزمم

somimey
    مشارکت کننده

خدایا شکرت که من هرماه در زمان معینی پریود میشم و تمام عفونتهای بدنم دفع میشه و بعد از پریودی رحمی پاک و تمیز دارم و این سیکل زیبا هرماه حال منو خوب میکنه و انرژیمو دو چندان

در حال نمایش 7 نوشته (از کل 7)
  • شما برای پاسخ به این موضوع باید وارد شوید.