در حال نمایش 6 نوشته (از کل 6)
  • نویسنده
    Rezvan
    مشارکت کننده

سلام دوستان عزیزم
    من سه ماه که به شما مهربونا پیوستم و هزاران بار خدارو شکر می کنم بابت وجود دنیا جون و همه گی شما همراهان. می خواستم کارهایی که که در طول روز برای موندن در این راه و تغییر فرکانسها و باورهام انجام میدم با شماهایی که حتما تجربه تون از من بیشتر و مدت طولانی تر هستش که در این مسیر شیرین و دلچسب هستین به اشتراک بذارم و چک کنید ببینید درست این شیوه و اینکه اگر کاردیگه ای لازم هست که انجام بدم خیلی خیلی خوشحال میشم که راجع بش بدونم.
    راستش من دو تا بچه کوچیک دارم و دور هستم از خانواده منظورم اینه که تمام روز مسؤلیت بچه ها با خودم و به صورت انلاین درسم می خونم ولی با تمام اینها می دونم تغییر باورهام در الویت برای همین هر روز صبح یه سری فایل صوتی که برای خودم درست کردم گوش میدم و موقع ای که تو آسپزخونه هستم و یا مشغول هر کاری هدفون تو گوشم و همینطور که کارام می کنم فایل رایگان گوش میدم هر زمانی که فرصت کنم نت برداری می کنم از فایلهای رایگان و برای خودم فایل صوتی درست می کنم شبا هم که در حال خوابوندن بچه ها هستم کتاب صعود کن تو بی نظیری ( البته دور سوم) می خونم و عاشق این کتابم. و اینکه در طول روز گاهی پیش میاد که بادم میره و یهو یه جمله منفی میگم مثلا به پسر کوچیکم که ۳ سال و نیمش و وقتی غذا می خوره هی اینور اونور میریزه دیروز گفتم “ ببین چقدر کثیف کردی خستم کردی” ولی فورا پشیمون شدم گفتم خدارو شکر که غذاش کامل می خوره ایرادم نمی گیره.. این یه مثال بود گاهی تث بقیه زمینه ها هم پیش میاد که انرژی منفی بدم ولی فورا یادم میاد و درستش می کنم.
    احساس می کنم الان هنوز تو مرحله نیستم که ورکشاپ بگیرم و یا کوچینگ
    فکر می کنم بیشتر باید فایل گوش بدم بیشتر تمیرین کنم و رو خودم کار کنم و کتاب بخونم حداقل یک سال از حضورم در این مسیر بگذره و بعد درورکشاپها شرکت کنم.
    نظر شما چیه؟ میشه لطفا چک کنید بیینید کجا رو اشتباه انجام میدم و درستش بم بگین دوستان.
    سپاس از همه شما و همچنین یاسمین مهربون

ياسمين
    مدیر

سلام كارهايى كه انجام مى دى درستند همين كه سعى مى كنى اگاهانه افكار و احساساتت رو مثبت نگه دارى خيلى خوبه. فابلهاى رايگان عالى اند

Rezvan
    مشارکت کننده

ممنونم یاسمین جون

Fatemeh6761
    مشارکت کننده

کارهایی که گفتی درسته در طول روز هم سعی میکنی احساست رو کنترل کنی خیلی درسته اما یه وقت خودتو سرزنش نکن ما انسانیم وگاهی وقتا ممکنه عصبی یا ناراحت بشیم اما به قول خودت همین که سریع برمیگردی به همون احساس خوبه خیلی عالیه.درمورد ورکشاپ هیچ فرقی نمیکنه که کی شرکت کنی چون ورکشاپها هم از پایه شروع میشن کسی که حتی فایلهای رایگان رو هم گوش نداده باشه میتونه ورکشاپ شرکت کنه .میتونی در کنار فایلهای رایگان ورکشاپم شرکت کنی البته بستگی به خودت داره .

Rezvan
    مشارکت کننده

ممنون فاطمه جان اتفاقا همین می خواستم بدونم. فکر نمی کردم که ورکشاپها از پایه شروع میشن.
    سپاس عزیزم

arezoom321
    مشارکت کننده

سلام دوست عزیز دقیقا منم مثل شما هستم همه جوره…ولی من ورکشاپارو گرفتم خدارو شکر میکنم که تو این راه اومدم فایلا که عالی هستن من همچنان باورکشاپ روزی یکی دوتا گوش میدم…ولی ورکشاپ اساسی وپایه تر هست بنظرم مثل یه تعهدوقرارداد میمانه که موظفی انجام بدی اولویت زندگیت میشه…من تجربه چندانی ندارم تازه وارد شدم ده روزه که یکی از شروع تابستانای بی نظیر عمرم هست

در حال نمایش 6 نوشته (از کل 6)
  • شما برای پاسخ به این موضوع باید وارد شوید.