صفحه اصلی اول › انجمن ها › خرد جمعی › روابط › پذیرش ویژگیهایی که دوست ندارم
- این موضوع 4 پاسخ، 3 کاربر را دارد و آخرین بار در 4 سال، 9 ماه پیش بدست
Fatemeh6761 بهروزرسانی شده است.
-
نویسندهنوشتهها
-
03/آبان/1400 در 12:11 #41946
Narin95
مشارکت کنندهسلام دوستان سوالی که ذهنمو درگیر کرده اینه که من با همسرم چندین ساله هر چند وقت یکبار یه لوپ تکراری تو رابطمون داریم -من الان خودم میدونم که از درون حس عقب موندن وسرزنشی نسبت به اینکه با یه سری تصمیمات باعث شدیم عقبگرد داشته باشیم ت زندگیمون و دارم کار میکنم روش- اما من از آقایونی که مثل دخترا کار میکنن و مثل مردای دیگه برای بهبود زندگیشون تلاش فکری ندارن و همش حرفشون اینه که خب من ۱۲ ساعت در روز دارم کار میکنم و تو خونه هم کمک کار خونه هستم پس وظیفه دیگه ای ندارم حتی اگه تو امورات روزمره خودشون هم مونده باشن میگه تمام تلاشم رو دارم میکنم
– مردایی که باعث میشن برچسب بی عرضگی بهش زده شه -مردایی که بلد نیستن چجوری با زن حرف بزنن و احساساتشون رو بگن -خلاصه یه زندگی روتین وار رو ادامه میدن و میگن زندگی همینه دیگه-همیشه از این مردا بدم میومده و الان یکی از این مردا شده همسر من- چند سال ما یه بحث کوچیکمون به این میرسه که من میگم ازت جدا میشم و اون میگه نه – حتی برای فهمیدن همدیگه هم قدمی برنمیداره- دیشب یهو به ذهنم رسید من قبلا ا ز آدمای دهن لق بدم میومد ولی وقتی از درون قبول کردم که خودمم میتونم دهن لق باشم و حساسیت نشون ندادم دیگه منو اذیت نمیکنه -در موردهمسرم هم حساسیت من باعث شده که این بحث تکرارشونده شه – الان باید چیکار کنم هر دفعه به ویژگیهای مثبتش فکر کردم چون این خصلتهاش هنوز برام پررنگ تره نمیتونم کنترل کنم و دوباره همون بحث رو داریم- دوست دارم زندگیم درست شه اما تو دعواهامون همیشه میگم جدا شو – این آدم برای یاد گیری خودش ارزش قائل نیس -نمیخواد با خوندن ۴تا کتاب یاد بگیره که با دخترش چجوری رفتار کنه باورهای غلط خودشو داره به مرور تو مغز بچه میکنه پس دور باشی بهتره حتی برای دخترت-نمیدونم حس درماندگی یه وقتایی میاد سراغم -از درون این صفات رو قبول کنم اونم تغییر میکنه03/آبان/1400 در 12:16 #45842ياسمين
مدیرسلام. تمام اين اتفاقات برمى گرده به درون ناآرام خودت. چرا اون بُعد شخصيتى شوهرت رو مى بينى كه دوست ندارى ؟ چون باورهاى غلطى در اين مورد در تو وجود داره. باورهايى كه باعث مى شن خشم داشته باشى و دايم دعوا و بحث پيش بياد…..
تو نمى تونى اونو بزور تغيير بدى. فقط روى خودت كار كن و ديگه از كلام منفى استفاده نكن و غر و شكايت رو بذار كنار. روى نكات خوب زندگى ت تمركز داشته باش تا به احساس خوب برسى… روى خودباورى اعتمادبنفس و عزت نفس ت هم بايد بيشتر كار كنى…03/آبان/1400 در 16:15 #45846Fatemeh6761
مشارکت کنندهسلام.تمام خصوصیات و ویژگیهایی که ما در دیگران میبینیم ودوست نداریم دقیقا عین همون خصوصیات در لایه های عمیق ذهن خودمون وجود داره و در کودکی به خاطر سرزنش خودمون ودیگران روش سرپوش گذاشتیم وسرکوبشون کردیم .
ینی طبق قانون آینه ای بودن جهان همسرت بخشی از وجود خودته که نمایش داده میشه پس باید همه ی اون خصوصیات رو با کمی کنکاش در خودت پیدا کنی وبپذیری که توام شبیه اونی.یعنی بپذیری که توام صفت بی عرضگی رو داری فقط پنهانش کردی وشاید اصلا متوجه نباشی که اون صفت به یه شکل دیگه در وجود خودت هست .
پس توجهت رو از روی شوهرت بردار بذار روی درست کردن جنبه های وجودی خودت اونوقته که شوهرت برات به شکل خوبی نمایش داده میشه. کاری به کتاب خوندن اون نداشته باش تو که خودتو درست کنی اون خودبه خود رفتارش به طرزی که تو نفهمی عوض میشه .03/آبان/1400 در 20:08 #45849Narin95
مشارکت کنندهممنون از راهنمایی شما دوستان- یعنی کافیه مثل دهن لقی حساسیت نشون ندم و بپذیرم که منم این صفت رو میتونم داشته باشم و یا اصلا یه جاهایی نشون دادم و قبولش کنم تا به مرور کمرنگ شه
04/آبان/1400 در 07:31 #45851Fatemeh6761
مشارکت کنندهبله همین که با آغوش باز بپذیری اون خصوصیات رو کمرنگتر میشه واز طرفی در آدمای اطرافم کمتر میبینی بستگی داره که تو چقدر روی خودت کار کنی .
شناخت بیشتر جنبه های شخصیت خودت باعث پذیرش بیشتر ودر نتیجه حس وحال بهتر میشه. -
نویسندهنوشتهها
- شما برای پاسخ به این موضوع باید وارد شوید.