در حال نمایش 4 نوشته (از کل 4)
  • نویسنده
    Gazel
    مشارکت کننده

سلام دوستان .چرا بعضی پدر مادر ها اینقدر تفاوت بین بچه هاشون میزان.پدر من با اینکه من تک دخترم و چهار برادر دارم.نه تنها از نظر پولی بلکه از نظر معنوی انگار از من متنفره .آنقدر که خرج دکترای عروسش رو میده ،اما من که نیاز مبرم به پول دارم و برای بچه دار شدن پول ندارم انگار نه انگار . آیا من چه باور غلطی دارم .راستش نظرتون چیه که زنگ بزنم بهش بگم حلالت نمیکنم و بگم از تو متنفرم .

ياسمين
    مدیر

سلام. اين باور غلط كه پدر مادرها تفاوت بين بچه ها مى ذارن رو عوض كن و باور درستى مطابق با چيزى كه دوست دارى بساز !
    باورفراوانى و احساس لياقتت رو افزايش بده تا حدى كه منتظركمك بقيه نباشى ! استقلال داشته باش ! تا كى بايد بقيه بهت سرويس بدند؟؟؟

moji2117
    مشارکت کننده

سلام منم باور غلطی مثل شما داشتم که خیلی زود از بین رفت اینکه وظیفه ی پدرم هست بهم پول بده من کار شخصی خودم رو بزنم یا ماشین بخرم یا هر کار دیگه ای
    تو یک کشور خارجه از ۱۸ سالگی بچه رو میندازن بیرون خودش کار کنه دختر و پسرم نداره اونوقت پدر و مادر ببچاره ما بعد ازدواج و و شروع زندگی مشترک باید ما رو ساپورت کننن ؟ کی همچنین چیزی گفته خدا هم بگه اینو پدر مادرت باید باید باید بهت کمک کنن میگم قبول ندارم

اگه پولی از میدن از سر لطفشونه نه وظیفه
    من پدرم بهم پول میده با اینکه مجردم خجالت میکشم حالم بهم میخوره حتی به اندازه پول یه کفش بهم میده .
    همش دارم میگم باید کارب کنم من زحمت های پدرم رو جبران کنم نه وبال گردنش بشم

Fatemeh6761
    مشارکت کننده

سلام.پدرو مادرها هم خودشون قربانیان قربانی هستن
    اونها حتما مشکلاتی در گذشته وخانواده داشتن که از روی نا آگاهی همونها رو درقبال شما انجام میدن.
    خودت رو مسئول بدون .هیچکس مسئول هیچکس نیست
    تو این زنجیره رو قطع کن واز روی صندلی قربانی بلندشو
    بدون که تا هرزمان بگی پدرومادرم مقصرن هیچی در زندگیت عوض نمیشه.
    ببین خودت چه احساس بی ارزشی در درونت داری باید روی عشق دادن به خودت کار کنی
    حس تنفر وحس بد داشتن نسبت به پدرو مادرت انگار تنفر داشتن از خودته پس باعث میشه خودت از درون نا آرومتر بشی واین نا آرامی در جاهای دیگه زندگی هم ادامه پیدا میکنه
    پس اونها رو ببخش به خاطر خودت
    شروع کن تغییر خودتو فایلهای اعتمادبه نفس معجزه هستن گوش بده صب تاشب روی خودت کار کن
    خودتو با عروس وبرادر و…مقایسه نکن

در حال نمایش 4 نوشته (از کل 4)
  • شما برای پاسخ به این موضوع باید وارد شوید.