در حال نمایش 3 نوشته (از کل 3)
  • نویسنده
    Parisa.mp
    مشارکت کننده

سلام
    من از وقتی ک متوجه جهان اطرافم شدم فهمیدم پدر و مادرم با هم مشکل دارند
    بله طلاق عاطفی

کوتاهش کنم هر چند وقت ی بار داستان داریم و پدرم پیش من مادرم پیش من غیبت طرف مقابل را ب بدترین شکل ممکن میکنه
    و ۳۰ سال من این وسط بودم عین ی زنجیر
    واقعا نمیفهمم چجوری فرکانس من قبل تولد این دو را کتار هم آورده ؟؟؟ چرا واقعا باید چند وقت ی بار این داستان تکرار بشه ک هر دو اعتراف ب تنفر از طرف مقابل بکنن ؟؟؟

این روزا سعی دارم مثبت باشم
    راجب همه چی اوک ام پول و عشق کار
    ولی ب مدضوع پدر و مادرم میرسم نمیتونم

ياسمين
    مدیر

سلام. قطعا بايد از اين جريان درسى بگيرى ….
    درون تو هم پر از اشوب و ناارامه براى همين انعكاسش رو بصورت ابراز ناراحتى والدينت مى بينى ،…. روى خودت كار كن تا جهان بيرونت عوض بشه

Fatemeh6761
    مشارکت کننده

سلام.توجهت رو از اونها بردار .به کارها ورفتار وحرفاشون اهمیتی نده
    ما قبل از اومدن به این جهان خودمون به انتخاب خودمون خانواده ویه سری شرایط ونواقص رو قبول میکنیم تا با اونها بفهمیم چی نمیخوایم وبرای آنچه که میخوایم تلاش کنیم و رشد کنیم پس نمیتونیم بگیم خانواده مقصرن .ما خودمون تعیین کننده ی زندگیمون هستیم.
    الان به جای توجه به چیزی که دوست نداری توجهت رو بذار رو همون کار وعشقت که دوست داری
    اگه روی خودت وباورها وتغییرشون بیشتر وبیشتر کار کنی پدرومادرت یا در مقابلت سکوت میکنن یا به شکل جالب وعجیبی باهم خوب میشن
    چون تو چیزی رو میبینی که شبیه انرژی خودته پس تلاش کن انرژی وفرکانس خودت رو با حال خوب بالاتر ببر میبینی که فرکانس خوب تو روی اونها هم تاثیر میذاره .
    تا میتونی فایل گوش بده وتمرین وتکرار داشته باش وصبور باش به مرور میبینی که اوضاع عوض میشه

در حال نمایش 3 نوشته (از کل 3)
  • شما برای پاسخ به این موضوع باید وارد شوید.