در حال نمایش 5 نوشته (از کل 5)
  • نویسنده
    F-mohamadi
    مشارکت کننده

با سلام من در مقطع ارشد درس میخوانم و استاد راهنمای خوب و باسوادی هم دارم اما متاسفانه بدلیل مشغله فراوانش من و ۳ تا دیگه از دوستام که با ایشون پایان نامه گرفتیم سردرگمیم چون با تاخیر زیاد کارهامون رو چک میکنه تا حدی که یک ترم با تاخیر هنوز هم پروپزالهامون رو در کمیته بررسی نفرستاده و همینطوری نگه داشته و این تاخیرها میتونه کار هممون رو دچار مشکل کنه به نظرتون واقعا من یا دوستانم باید چکار کنیم چون هر وقت بهشون اعلام میکنیم جلسه بگذارید میگن باشه ولی نمیشه یا میگن که سرشون شلوغه از طرفی دانشگاه هم فشار میاره که چرا هنوز پروپزالهاتون تصویب نشده

ياسمين
    مدیر

وقتى موضوعى خيلى برات اهميت داره و انجام نشدنش احساس بدى برات ايجاد مى كنه بايد رهاش كنى…..عجله ، نگرانى ، دلشوره و ترس همه شون باعث مى شن از خواسته ت دور بشى….. فايل رهاسازى رو چندين بار گوش بده

F-mohamadi
    مشارکت کننده

ممنونم عزیزم خودمم یک لحظه همین به فکرم رسید ولی بازم تردید داشتم

Fatemeh6761
    مشارکت کننده

به نظر من زیاده از حد نباید بچسبی به یک موضوع . تا زمانیکه جهان ببینه تو واسه یه درخواستی خیلی چسبیدی وهمش منتظری وعجله داری مطمئنن کارت رو پیش نمیبره چون خودت با فرستادن فرکانس عجله وچرا نمیشه وچرا نشد دقیقا انعکاسش رو میبینی وکاری که دوست داری زودتر انجام بدی نمیشه پس با رهاسازی و سپردن شرایط به خدا حساسیتت رو از روی موضوع بردار چون قطعا همه جریانات جهان خیر هست واگه چیزی اتفاق نمیوفته حتما دلیلی داره که منو شما نمیدونیم .فایل مقابله با عجله2 رو حتما گوش کن خیلی کمکت میکنه.

F-mohamadi
    مشارکت کننده

ممنونم عزیزم لطف کردی

در حال نمایش 5 نوشته (از کل 5)
  • شما برای پاسخ به این موضوع باید وارد شوید.