• این موضوع 7 پاسخ، 4 کاربر را دارد و آخرین بار در 2 سال، 9 ماه پیش بدست elpi66 به‌روزرسانی شده است.
در حال نمایش 8 نوشته (از کل 8)
  • نویسنده
    OAvam
    مشارکت کننده

سلام دوستان،کسی اینجا در رابطه با حملات پانیک و کنترلش تجربه ای داره؟

ياسمين
    مدیر

سلام وقتى بتونى روى ذهنت كار كنى و روى افكار و احساساتت كنترل داشته باشى به مرور مشكلاتت حل مى شه

Fatemeh6761
    مشارکت کننده

سلام دوست عزیز
    من خودم حملات پانیک و اضطراب و افسردگی داشتم قبل از آشنا شدن با این قوانین مدتی قرصهای آرامبخش میخوردم و هر روز بدتر میشدم
    با گوش دادن به فایلهای رایگان یه مقدار آرامش گرفتم تونستم قرصهامو کنار بذارم
    فقط تنها کاری که کردم صب تا شب تمام زندگیم رو گذاشتم روی گوش دادن به فایلها و نوشتنشون
    کم کم به مرور زمان و بعد از شرکت توی ورکشاپ فرمان و گرفتن چند جلسه کوچینگ حالم خیلی بهتر شد مثلا اگه در روز ۶ دفعه دچار حملات پانیک میشدم رسید به ۳ بار در روز و الان خیلی وقته که دیگه خبری از اون حالتها نیست

فقط و فقط با کار کردن روی خودت،باورهات و اعتمادبه نفست میتونی بهتر و بهتر بشی
    در صورتیکه اینجوری نباشه که روی ذهنت کار کنی و بگی دیدی نشد پس چرا هنوز همون حالتها هست
    باید زمان بذاری و حتی با وجود حملات پانیک ادامه بدی
    مطمئن باش اگه توی انجام تمرینا جدی باشی حتما نتیجه میگیری

Fatemeh6761
    مشارکت کننده

عزیزم یه چیز دیگه که فراموش کردم بگم اینه که علاوه بر گوش دادن به فایلها و انجام تمرینها یه کار دیگه که خیلی خیلی به آرامشم کمک کردم انجام مدیتیشن یا همون مراقبه بود که هر روز انجام می‌دادم حتی با وجود مقاومت‌های ذهنم ..
    گاهی تنبلی میکردم گاهی خوابم میگرفت گاهی حوصله نداشتم اما با وجود همه ی اینها خودم رو مجبور میکردم و انجام می‌دادم الان دوساله که جزء برنامه های اصلی زندگیم شده چون فواید زیادی برای رفع اضطراب داره
    حتما سعی کن انجام بدی واقعا در کنترل حملات پانیک موثر هست.

OAvam
    مشارکت کننده

سلام خیلی ممنونم،منم دارم فایل ها رو گوش میدم و کوچینگ گرفتم ایشالا که مثل شما بشم
    فقط یه سوال تو اون لحظه که حمله بهتون دست میداد کار خاصی بود که بتونه بهتون کمک کنه و یکم آرومتون کنه؟
    چون این پروسه تغییر زمانبر هست و من تو یه شرایط بسیار سختم که اتفاقات از کنترلم خارجن،گفتم شاید پیشنهادی در کنار تمرینات داشته باشین که تو لحظه حمله ها بتونه یکم آرومم کنه

Fatemeh6761
    مشارکت کننده

خوب راهکار آروم شدن برای هرکسی متفاوته
    اون لحظه که دچار اضطراب میشدم فقط میرفتم بیرون و انقدر پیاده روی میکردم که خسته ی خسته میشدم
    انگار مثل زمینی که با زلزله انرژیش رو خالی میکنه منم با اینکار تمام انرژی منفی رو خالی میکردم حتی گاهی گریه میکردم و انگار با گریه کردن آروم میشدم و
    البته در حین پیاده روی نفسهای عمیق میکشیدم و توی مسیرم حواسم رو به چیزایی که سر راهم میدیدم پرت میکردم
    این روش برای من خیلی خوب بود ولی شما بگرد ببین با چه روشی راحت تری همون کارو انجام بده

OAvam
    مشارکت کننده

خیلی لطف کردین،ممنونم ازتون

elpi66
    مشارکت کننده

میتونی جمله آرامش ، امنیت رو با خودت با توجه به معنیش عمیقا تکرار کنی.اینم مثل آب روی آتیشه

در حال نمایش 8 نوشته (از کل 8)
  • شما برای پاسخ به این موضوع باید وارد شوید.