در حال نمایش 3 نوشته (از کل 3)
  • نویسنده
    niayesh777
    مشارکت کننده

سلام من یک سال تو رابطه ای بودم که بهد از ۴ ماهه اول دوست پسرم گفت که تموم کنیم چون قصد ازدواج نداره و فقط دوستی میخواد من گفتم اشکالی نداره هیچی معلوم نیست ادامه میدم یه چیزی میشه دیگه بعد از اون قضیه سر مسایل کوچیک و بزرگ گفت میخوام کات کنم و رفت منم اولش جلوشو میگفرتم قانعش کنم اما بعد ولش میکردم بیخیال میشدم میگفتم میخواست بمونه میموند راحت نمیرفت و خودش بعد از چند روز برمیگشت و میگفت فقط از روی عصبانیت تصمیم گرفته و‌نمیتونه که بره ..بعد از مدتی سر یه سری مشکلات سطحی من دیگه خسته شدم از توی رابطه موندن و اینکه ثبات نداره یوهو‌میگه تموم ولی بازم برمیگرده و گذاشتم رفتم اونم از رفتن من شوک شده میخواد که باهم باشیم الانم میگه من داشتم قصد ازدواج پیدا میکردم اما چون گفتی میخوای کات کنی منم دیگه نمیخوام و جواب تلفن نمیده. اما میدونم بعد مدتی بازم برمیگرده .ولی من دودلم که چیکار کنم ادامه بدم بمونم برم الان که فهمیدم میخواسته به جایی برسیم

ياسمين
    مدیر

سلام. قبلا هم به همين سوال جواب داديم … وقتى توى رابطه احساس خوبى ندارى ، يه روز دوستيد يه روز كات مى كنيد و همين روند هى تكرار مى شه پس قطعا باورها ايراد دارن…. به كسى متكى نباش فقط روى اعتمادبنفست كار كن و از تنهايى ت لذت ببر.

niayesh777
    مشارکت کننده

ممنونم??

در حال نمایش 3 نوشته (از کل 3)
  • شما برای پاسخ به این موضوع باید وارد شوید.