صفحه اصلی اول › انجمن ها › خرد جمعی › روابط › ویژگی آقایان
- این موضوع 4 پاسخ، 4 کاربر را دارد و آخرین بار در 4 سال، 1 ماه پیش بدست
Nastaran123 بهروزرسانی شده است.
-
نویسندهنوشتهها
-
18/مهر/1400 در 14:58 #41911
Airin
مشارکت کنندهسلام به همه ی عزیزان❤️بی نهایت خوشحالم که شمارو دارم
یه سوالی داشتم ازتون
من تویه رابطه هستم که از هم دوریم ینی اون تو یه کشور دیگس
این آقا کلا شخصیتش این طوره که اکثر حرفایی که میزنه بهش عمل نمیکنه
من دوسش دارم و دوس دارم که تغییر کنه و از باور های غلطش بیرون بیاد ولی اکرم تغییر نکنه من توانایی اینو دارم که از رابطه بیرون بیام
تو رابطه ی سالم و پر از احترام هستم ولی دیشب که داشتیم با هم حرف میزدیم این آقا یکی از باور های غلطشو گفت که اصلا هم حرف منو گوش نمیده میگه مردا متاسفانه این مدلین که به یک زن راضی نمیشن ینی یا چندتا ازدواج میکنن یا خیانت و کلیم واسم مثال زد
من چیزیو که دوست ندارم باور نمیکنم پس اینم نمیخوام باور کنم و همینطور به این آقا هم خیلی اطمینان دارم که به من خیانت نکرده و نمیکنه
ولی این حرفو که زد قلبم خیلی درد گرفت
باور های غلطش زیادِ و منم خیلی دوست داره و بهم وابستس
نمیدونم چیکار کنم باید شکر کنم که انقدر باهام صادقه و دوسم داره یا باید این رابطرو بخاطر باور های غلطش تمومش کنم؟18/مهر/1400 در 15:09 #45752ياسمين
مدیرسلام. اگر به تو وابسته ست كه صفت خوبى نيست….وابستگى توى يه رابطه از ترس از دست دادن مياد پس يا اعتمادبنفسش كمه و يا تجارب خوبى نداشته…
اينكه ايا اون در اينده به تو خيانت بكنه يا نه ، بستگى به اين داره كه چقدر تو نگران اين موضوع باشى ، به اين مسئله فكر كنى ، درموردش حرف بزنى يا فيلم و سريال ببينى و هم اينكه چقدر خودتو دست كم بگيرى و احساس كم ارزشى و خوب نبودن داشته باشى…..18/مهر/1400 در 15:33 #45753Fatemeh6761
مشارکت کنندهسلام.تو به هیچ عنوان نمیتونی کسی رو تغییر بدی یا عوض کنی .اینکه تو دراین مسیر هستی باورهای خودت رو داری واون آقا که چیزی از این قوانین نمیدونه تو مسیر خودشه وباورهای خودشو داره پس تو نمیتونی باورهای ایشون رو عوض کنی. اگه به این فکر میکنی که اشکال نداره چون منو دوست داره باورهاشو به خاطر من عوض میکنه اشتباهه مگه اینکه خودش دوست داشته باشه تغییر کنه از راه قوانین آشنا بشه .اما یه چیز دیگه اینکه اگه ایشون رو دوست داری اصلا لزومی نداره حتما شبیه تو باشه چون همه ما آدما متفاوتیم ومتفاوت فکر میکنیم ویکی از موارد داشتن اعتماد به نفس قبول همین تفاوتهاست .
اما در مورد اینکه ایشون میگه مرد باید چندتا زن داشته باشه اگه قراره با این آقا ازدواج کنی حتما قبلش همه جوره رو خودت واعتمادبه نفست وحس لیاقتت کار کن بعد بدون عجله وحس وابستگی تصمیم درستی بگیر وبه خودت زمان بده .18/مهر/1400 در 16:22 #45754Airin
مشارکت کنندهخیلی ممنونم از شما دوستان خوبم❤️
02/آبان/1400 در 00:42 #45826Nastaran123
مشارکت کنندهسلام این موضوعی که گفتی منو یاد تجربه ی خودم انداخت من تو رو نمیشناسم و اون آقا رو هم نمیشناسم ولی چیزی که نوشتی اینکه اول از همه از هم دورید من نمیدونم از طریق مجازی آشنا شدید یا نه به هر حال نوشتی که حرفایی که میزنه بهش عمل نمیکنه! به خودت ارزش بده با کسی باش که حرفی که میزنه بهش عمل کنه وابسته نشو عشق با شناخت به وجود میاد .کسی که تو رو دوست داشته باشه و به تو” احترام بزاره” به حرفها و قولهایی که میده “عمل میکنه” روی ارزشتمندیت حس لیاقتت و فراوانی جهان کار کن توی خودت و اهداف سرمایه گذاری کن و به احساست گوش کن به حست توجه کن حرفهایی که نوشته اینجا دوباره خودت بخون به گفته ی آقا توجه نکن ببنین این خیلی مهمه که در عمل چطوریه تو ارزشمندی به ارزشهات دقت کن اعتماد به نفست رو بالا ببر و بدون که جهان پر از فراوانی ه.
و نکته ی دوم اینکه خود این آقا داره غیر مستقیم ولی واضح به تو میگه که من هم به یک زن قانع نیستم .وقتی آدم وایسته هست این نکات رو نمیبینه و یه باور غلط هم که اکثر ماها داریم اینکه مرد خارجی یا کسی که خارج از کشور زندگی میکه قابل اعتماد در صورتی که ملیت هیچ تفاوتی نداره انسانیت هست که مهمه پس به احساست خوب دقت کن و روی باورهای ارزشهات اهداف بهتر شدن و تغییر خودت و در کل زندگی و خودت سرمایه گذاری کنی .موفق باشی . -
نویسندهنوشتهها
- شما برای پاسخ به این موضوع باید وارد شوید.