صفحه اصلی اول › انجمن ها › خرد جمعی › سلامت › وسواس
- این موضوع 8 پاسخ، 1 کاربر را دارد و آخرین بار در 5 سال، 4 ماه پیش بدست
مائده صالحی بهروزرسانی شده است.
-
نویسندهنوشتهها
-
28/اسفند/1399 در 23:56 #41317
marjan noori
مشارکت کنندهسلام عزیزان. من آدم تمیزیم و به شدت از خاک بدم میاد. از تمام سوراخ سنبه های خونم خاک میاد، از دریچه کولر،از در و پنجره….میدونم اینا به خاطر حساسبتمه منتها نمیدونم چطوری رفعش کنم.
28/اسفند/1399 در 23:57 #44096ياسمين
مدیرتوجهت رو از روى خاک بردار و خودت رو بطریقى مشغول کن. با بى توجهى به ناخواسته یا شرایطى پیش میاد که خاکى وارد نمى شه یا خودبخود حساسیتت از بین میره.
28/اسفند/1399 در 23:57 #44097parastookahrizi71
کاربرنسبت به هر چیزی حساسیت و وسواس به خرج بدیم او رو بیشتر به زندگیمون دعوت میکنیم تمرکزت رو از روی این قضیه بردار
خود من هم خیلی وسواس دارم وـمدام در حال گردگیری و کار خونه هستم مدتی احساس میکردم حساس شودم هر چقدر لباس و ظرف میشستم احساس میکردم تمیز نیست تصمیم گرفتم خودم رو تغییر بدم و اینکه اولین کاری که کردم این حس رو کم کم از بین بردم.ظرفها روـمیشستم میگفتم چقدر تمیزه و برق میزنه از بوی نرم کننده لباس هام لذت میبردم و میگفتم چقدر تمیز شده و همینطور ادامه دادم الان خیلی بهتر شدم.
28/اسفند/1399 در 23:58 #44098Goli61
مشارکت کنندهبه این فکر کن که چند سال دیگه با انجام این کارهایی که کسی به خاطر انجامش بهمون حتی یه دستت درد نکنه هم نمیگه ، از پا بیفتی مشکل زانو و کمر و چه و چه پیدا کنی … اون وقت بهت میگن میخواستی نکنی …وقتی به این موضوع فکر کردی میبینی دیگه وسواس نداری .خودتو واسه این کارها تموم نکن .
دوستان کاملا راهنمایی کردن من اینو اضافه کنم که زن تا وقتی عزیزه تو خونه که سالم و روپا باشه و سفره اش پهن باشه . به پرستو هم گفتم انرژیتون رو به خاطر این کارهای بیهوده که الان انجام میدی و نیم ساعت دیگه مثل اولشه هدر ندین .
از اون طرف هم بهتون بگم مردها بیشتر گرایش دارن به زنهایی که خودشونو دوست دارن و راحت زندگی میکنن اونا براشون اهمیت نداره که زن چند بار در روز گرد گیری میکنه. همون وقت رو صرف ماسک صورت و هولا هوپ و تمرینهای ذهنی کنین که به خواسته هاتون برسین خوشگل و زیبا باشین .جاذبه ی ذهنی مثبت داشته باشین که شو شو رو در دستتون موم کنین . گرد گیری به چه کار میاد ؟؟؟؟همیشه گفتن اونا که تنبل و بیکاره اند عزیزترند .
من یه مدت سوسک جذب میکردم اندازه گنجیشک . تموم روز رو تلاش میکردم ریشه کنشون کنم با سم و جوش شیرین و حشره کش و دمپایی و راجع بهشون مدااام با همه صحبت میکردم فکرم تموم روز درگیرشون بود?? … شب از تو رختخوابم و رو دستم و اینا در میومدن و جییییغ و گریه ی من حتی . خدا رو شکر از اون خونه بلند شدیم28/اسفند/1399 در 23:59 #44099S S
مشارکت کنندهسلام دوست عزیز سعی کن دائم به خودت یاد آوری کن که من همه پاکیها را به سوی خودم جذب می کنم من سرشار از پاکی هستم و در جهانم همه چیز پاکیز ه و نیکوست با تکرار این جملات آرامش میگیری
29/اسفند/1399 در 00:00 #44100ستاره
مشارکت کنندهسلام
نمیدونم چرا واقعا خندم گرفت ?
اونجا که گفتی از هر سوراخی سومبه ای خاک میاد
من توی جای هستم که همیشه خاک هس اینجا
ولی اصلا توجه نمیکنم
تو توجه نشون میدی میاد سمتت
بمن همیشه خواهرام میگن تو دختر خونه ای
تمییز کن و همش گردگیری کن
توجه نمیکنم
من مطمئنم الان تو جاهایی که اصلا شاید دیده هم نشه میبینی که اونجا خاک هست
توجه نکن توجهت رو بذار رو چیزی که دوس داری
نه چیزی که دوس نداری29/اسفند/1399 در 00:00 #44101parastookahrizi71
کاربرسوالتون راجب چکاپ و سلامتی برای من خطا میزنه
اونجا نتونستم جواب بدم چکاپ مشکلی نداره ولی این حس شماست که باید خوب باشه وقتیکه میرید چکاپ واینکه مطمن باشید بدن شما سالم هست و این کار روـفقط بخاطره اینکه به بدن خودتون توجه دارید و به خودتون احترام میگذارید این کار روـمیکنید.29/اسفند/1399 در 00:00 #44102Mo1353
مشارکت کنندهوسواس یعنی تکرار یک عمل که به صورت مقطعی بهتون حس خوب میده ولی در طولانی مدت باعث آزار میشه.من یک پیشنهاد دارم میتونید هر وقت نیاز پیدا کردین که گردگیری کنین یه عمل دیگه مثل سپاسگزاری یا تکرار یه جمله تاکیدی رو انجام بدین یا همونو بنویسید که مثلا من الان فلان جا رو گردگیری کردم.مسلما زمان میبره که تغییر کنید ولی مثل جایگزین کردن یه باور درست با یک باور غلطه.متعهد بودن به تغییر باید اولویت زندگیتون بشه
29/اسفند/1399 در 00:01 #44103مائده صالحی
مشارکت کنندهعزیزدلممم برای خودت بااین خاک یه جذابیتی بساز… مثلا بگو تمام این خاکها میان و که من هرروز تمییز کنم و ببینم که چقدر سلامتم که توانایی انجام این کارو دارم و یااینکه مثلا بگو یه روز در میون میام بهتون سر میزنمو تمییزتون میکنم بالاخره خودتون از رو میرین
میدونی باید با یه سری چیزا همین طور برهورد کنی تا برات عادی بشن و حساسیتش کم شه…
من عادت داشتم وقتی شبا میخابم همه ظرفهام شسته بشه و خونه تمیییز باشه تا خابم ببره اما اومدم از قصد نشتم و میخابیدم، دیدم هیچی تو زندگیم عوض نشده نه کثیف تر شده و نه من اذیت شدم تازه دلم برای ظرف شستن تنگ هم شده و فرداش که میشیتم انگار برام حذاب تر هم شده خلاصه الان یه ادم شلخته شذم?? -
نویسندهنوشتهها
- شما برای پاسخ به این موضوع باید وارد شوید.