صفحه اصلی اول › انجمن ها › خرد جمعی › سلامت › وسواس و تمیزی
- این موضوع 7 پاسخ، 3 کاربر را دارد و آخرین بار در 3 سال، 4 ماه پیش بدست
Fatemeh6761 بهروزرسانی شده است.
-
نویسندهنوشتهها
-
24/تیر/1401 در 18:53 #42528
Eshgh
مشارکت کنندهسلام یعنی میشه بعد پاسخ این پیامم یه ضربه ای بخوره به مغزم که تغییر کنه این حسم
دیگه خسته شدم همه چیز بعد کرونا شدید شد ، مردم تو همین کرونا هزارتا کار مفید کردن ، بچه آوردن کرونا رو فراموش کردن من هنوزم بهش فک میکنم.
الان کرونا برام کمرنگ شده اما هیچ جا نمیتونم برم همش تو ذهنم افکاری میاد که انگار همه جا کثیفه. مثلا به این فک میکنم که فلانی دستشو بعد دستشویی شسته ،یا تو لیوانی که برام چای آورده تمیزه؟
یا نکنه مریض باشه و من مریض شم…هنوزم بیرون میرم با اکراه ب وسایل دست میزنم…مهمونی مثلا خونه مادرشوهرم که سنش زیاده خیلی کم میرم ، نمیتونم راحت هرجا غذا یا میوه بخورم ،قبلا اصلا اینطوری نبودم تمام زندگیم مختل شده ، میدونم فاجعس اما هرکاری میکنم ذهنم قانع نمیشه، ناخودآگاه میاد تو سرم.
حتی گاهی میخوام اب بخورم جایی باید لبوان و خودم دوباره بشورم..
کمکم کنید لطفا….شما ها چطوری راحتین و وسواسی نیستید…?????24/تیر/1401 در 18:55 #47511ياسمين
مدیرسلام. راهش اينه كه توجهت رو بذارى روى چيزايى كه دوست دارى. يا حواست رو با علاقمنديهات پرت كنى….پاسخهاى قبلى رو كه به سوالت داده شده رو مجددا بخون…
24/تیر/1401 در 20:00 #47513Eshgh
مشارکت کنندهممنونم حتما میخونم
24/تیر/1401 در 20:01 #47514Eshgh
مشارکت کنندهچطور به بقیه سوالام دسترسی پیدا کنم
تو حساب کاربریم نیست24/تیر/1401 در 20:01 #47515ياسمين
مدیرتوى خردجمعى هست.
25/تیر/1401 در 12:12 #47520Fatemeh6761
مشارکت کنندهسلام.
یه راهش اینه که ذهنت رو وگفتگوهای درونیت رو ساکت کنی
ینی چی؟ینی هر موقع ذهنت گفت وای لیوان کثیفه توش چایی نخور اتفاقا چایی رو بخور وبه ذهنت بگو اتفاقا چایی رو میخورم و هیچ اتفاقی برام نمیوفته .
ذهن همیشه کارش منفی بافیه این تویی که تصمیم میگیری کدوم فکر رو انتخاب کنی
ینی وقتی مثلا میخوای بری بیرون ذهن دو تا پیشنهاد بهت میده
۱-نرو ،بیرون پر از کثیفی و آلودگیه مریض میشی
۲-برو بیرون، قرار نیست هیچ اتفاقی بیوفته
و تو میتونی انتخاب کنی و پیشنهاد دوم ذهن رو قبول کنی و بگی من این پیشنهاد رو بیشتر دوست دارم ومیخوام به این عمل کنم.مدیتیشن روزی ۱۰ دقیقه هم خیلی به آروم تر شدن ذهنت کمک میکنه حتما انجام بده .ورزش وپیاده روی رو توی برنامه هر روزت بذار
همیشه خودت رو در حفاظی نورانی تصور کن که قرار نیست هیچ آسیبی به تو برسه و هرجا بری این حفاظ از تو مراقبت میکنه.26/تیر/1401 در 19:49 #47536Eshgh
مشارکت کنندهممنونم فاطمه جان
چقد راهکارات آرومم کردمسعی میکنم بهشون عمل کنم.
یه وقتایی برخلاف ذهنم عمل میکنم ولی متاسفانه همیشه پیش بینی هام درست از آب در میاد.27/تیر/1401 در 13:42 #47538Fatemeh6761
مشارکت کنندهپیش بینی هات درست در میاد چون حرفای ذهنت رو باور میکنی و بهشون توجه میکنی
مدیتیشن رو حتما انجام بده شاید اوایل تغییری حس نکنی اما اگه هر روز انجام بدی و مثل غذا خوردن جز برنامه های اصلی زندگیت قرار بدی ،قطعا به مرور زمان بهتر وبهتر میشی -
نویسندهنوشتهها
- شما برای پاسخ به این موضوع باید وارد شوید.