صفحه اصلی اول انجمن ها خرد جمعی سلامت وسواس سلامتی و ocd

در حال نمایش 7 نوشته (از کل 7)
  • نویسنده
    Niki.jh
    مشارکت کننده

سلام دوستان
    من چند سالیه که وسواس شدیدی پیدا کردم راجع به سلامتی و شروعش از وقتی بود که مشکلاتی پیدا کردم که دکتر بهم گفت هرچند ماه چکاپ کن و حواست باشه. این جمله حال منو بد کرد و همش فکر میکنم باید همه چی تحت کنترلم باشه. با کوچکترین چیزی در بدنم میترسم وسواسم عود میکنه و تپش قلب و…نمیدونم چقدر با ocdاشنایی دارید ولی میتونه ادمو در لحظه بکشه!
    قرص های ارامبخش هم تاثیر چند ساعتی و سطحی دارن. از دکتر رفتن و ترسیدن و…خسته شدم واقعا. دلم میخواد از همه چی رها شم. ازاد شم.

ياسمين
    مدیر

سلام. ريشهء وسواس مى تونه برگرده به كودكى و سختگيرى و كنترل زياد والدين و تاييد نشدن بچه و يا موردى كه خودت عنوان كردى .. ترس از حرفى كه دكتر بهت زد.
    درهرصورت وسواس يه رفتار عادتى هست كه بخاطر حس ” من خوب نيستم ” بوجود مياد… ٦ فايل رايگان اعتمادبنفس رو گوش كن و عزت نفست رو افزايش بده.
    به اسم هايى كه به بيمارى نسبت دادن هم توجهى نداشته باش…

Niki.jh
    مشارکت کننده

یعنی تحمل کنم و دکتر نرم؟
    همین الان که یادش افتادم استرس و تپش قلب گرفتم.
    کاملا شرطی شدم نسبت به این مساله

Fatemeh6761
    مشارکت کننده

سلام هرچیزی که بهت گفتن چه دکترا چه آدمای اطرافت باور نکن و مطمئن باش اگه تصمیم بر تغییر خودت گرفتی با گوش دادن به فایلها همه‌ی علائمت از بین میرن فقط حداقل ۶ ماه زمان بذار وفقط فایل گوش بده به مرور علائمت کم وکمتر میشه فقط دستتو بذار تو دست دنیا ،دنیات عوض میشه آرامش میگیری تمام مشکلاتت بدون اینکه خودت متوجه بشی حل میشه فقط شروع کن ایمان وباور قلبی به راهی که انتخاب کردی داشته باش وبدون عجله وبا وجود تضاد ادامه بده.
    از اول فایلها شروع کن وفقط مدام گوش بده
    فایلهای زیادی راجع به سلامتی هست اونها رو حتما گوش بده تمرین داره انجام بده.

Fatemeh6761
    مشارکت کننده

این اسمای گنده بیماری رو از ذهنت حذف کن.یه جمله ای که دنیا تو یکی‌از فایلها میگه اینه که هر چیزی که دوست نداری وحالتو بد میکنه باور نکن.

Niki.jh
    مشارکت کننده

دقیقا دلم نمیخواد باور کنم…وقتی از دکتر میپرسم من خوب شدم دیگه میگه نمیتونم ۱۰۰ درصد بگم و امکان عود هست این جمله دیوونم میکنه و وسواسم عود میکنه. واقعا دلم میخواد طعم ازادی و رهایی از همه چیزای ناراحت کننده و محدودکننده بچشم.
    چه فایلی باید گوش بدم؟

Fatemeh6761
    مشارکت کننده

از اول همه رو گوش کن .اولیش به نام خودسازی ذهنی

در حال نمایش 7 نوشته (از کل 7)
  • شما برای پاسخ به این موضوع باید وارد شوید.